T12 (E-tytöt)

Kaudella 2022-23 E-tytöt (T12) koostuu 2011- ja 2012-syntyneistä iloisista ja innokkaista tytöistä. Joukkueessa tavoitteena on nauttia liikkumisesta, oppia uusia taitoja salibandyn parissa ja kehittyä joukkueena. Joukkue tekee tiivistä yhteistyötä F- ja D-tyttöjoukkueiden kanssa, mikä mahdollistaa monipuolisen harjoittelun.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueseen. Aiempaa kokemusta salibandysta ei tarvita, vaan harkkoihin voi tulla matalalla kynnyksellä kokeilemaan ja tutustumaan. Joukkueessa on hyvä yhteishenki ja joukkuekaveria kannustetaan ja tuetaan.

Kaudella 2022/2023 joukkue treenaa 3 kertaa viikossa sekä osallistuu Etelä-Suomen aluesarjaan. Tämän lisäksi osallistumme lähialueen turnauksiin ja pelaamme harkkamatseja lähialueen joukkueita vastaan.

Harjoitusajat:

maanantaisin klo 17-18:30 Kantvikin koululla

tiistaisin klo 19:15-20 Gesterbyn koululla

lauantaisin klo 12-13:30 Masalan koululla

Harjoituksiin voi tulla kokelemaan kahden viikon ajaksi. Täytä kuitenkin alla oleva lomake ennenkuin tulet, niin osaamme varmistaa, että paikalla on lainavarusteita.

Harjoituksiin ilmoittaudutaan MyClubin kautta. Kokeilijat ilmoittavat osallistumisesta valmentajalle tai joukkueenjohtajalle.

Varusteet

Treenivarusteet ovat

  • Sisäpelikengät
  • Juomapullo
  • Maila (joukkueelta löytyy lainaksi ensimmäisiin treeneihin)
  • Suojalasit (joukkueelta löytyy lainaksi ensimmäisiin treeneihin)

Kokoonpano

Toimihenkilöt

Ottelukalenteri

Ajankohtaista