Mixed-Höntsä

Mixed Höntsä on aikusten harrasteryhmä .

Harrasteryhmä viittaa yleensä rennompaan ja ei-kilpailulliseen tapaan osallistua lajin harrastamiseen.

Tavoite: Ryhmän tavoitteena voi olla nauttia salibandyn pelaamisesta rennossa ja paineettomassa ympäristössä sekä kehittää omia taitojaan ja kuntoaan.

Osallistujat: Ryhmä voi ottaa vastaan pelaajia kaikilta pelikokemustasoilta. Mukana voi olla niin aloittelijoita kuin harrastelijoita, jotka ovat pelanneet salibandya aiemminkin.

Harjoitukset ja pelit: Harjoituksissa voi keskittyä perustaitojen harjoitteluun, taktiikoiden oppimiseen ja yksinkertaisesti pelin nauttimiseen.

Ilmapiiri: Ryhmässä korostetaan yhteisöllisyyttä, positiivista asennetta ja avointa ilmapiiriä. Tavoitteena on luoda hauska ja kannustava ympäristö, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi.

Kilpailu: Vaikka kilpailu ei olekaan pääpaino, voidaan järjestää ystävyysotteluita muiden vastaavien harrasteryhmien kanssa, mikä voi tuoda lisämaustetta toimintaan.

Varusteet: Pelaajilla tulisi olla mukana omat sisäliikunta varusteet, sisäpelikengät, juomapullo.

Mailoja ja laseja lainaamme tarvittaessa.

Vastuuhenkilöt: Harrasteryhmä pyörii vapaaehtoisten vetäjien ja innokkaiden pelaajien toimesta. Tärkeintä on luoda iloinen ja mukava ilmapiiri, joka kannustaa kaikkia osallistumaan ja nauttimaan salibandyn pelaamisesta.

Paikka ja aika:
Keskiviikkoisin 19:10 - 20:30 Gesterbyn koulu

Sunnuntaisin 19:00 - 20:30 Jokirinteen koulu, Jokiniityntie 5 02400 Kirkkonummi

Hinta: kevätkausi (Tammikuu -huhtikuu 2024 ) seuran aikuisen jäsenmaksu 70€

Nähdään treeneissä!