Image

RANGERS FOREVER KUNNIAGALLERIA


Image
Kunniajäseneksi kutsuminen on yleisen käytännön mukainen yhdistyksen jäsentä tai yksittäistä henkilöä koskeva korkein huomionosoitus (kunniapuheenjohtajaksi kutsumisen ohella). Kunniajäsenyyttä ei voi hakea, vaan yhdistyksen hallituksen päätöksellä henkilö kutsutaan kunniajäseneksi. Menettelyllä yhdistys osoittaa korkeinta mahdollista arvostusta ja osoittaa syvää kunnioitusta henkilön työtä ja panostusta yhdistyksen hyväksi. Rangers kunniajäsen on vapautettu mm. jäsenyyteen liittyvistä maksuista. Kunniajäsenyys on elinikäinen.

Image
Rangersin hallitus on kokouksessaan 27.10.2022 päättänyt kutsua postuumisti kunniajäsenikseen Eero Koskisen, Leif Lassilan ja Rolf Dahlgren, ja siten osoittaa kunnioitusta kolmelle isolle Rangers-sydämelle. Merkittävä osa Rangersia on henki – yhteenkuuluvuuden tunne. Viime vuosina lanseerattu muotoon ”Kylien Jätkät”. Eero, Leif ja Rolf hoitivat seuran perustamisesta saakka – eli vuodesta 1992 – huoltajan ja toimihenkilön tehtäviä seuran silloisessa edustusjoukkueessa aina 2000-luvulle saakka, ja vielä sen jälkeenkin Rangers Originalsissa. Heidän pyyteetön työnsä ja itsensä likoon laittamisensa olivat käytännössä korvaamatonta. Eero, Leif ja Rolf olivat toiminnan alusta asti tukipilareita Rangersin ja rangerslaisuuden rakentamisessa.

Image
Rangersin hallitus on kokouksessaan 27.10.2022 päättänyt kutsua kunniajäsenikseen seuran perustajajäsenet: Topi Koskisen, Bengt Dahlgrenin ja Minna Saarion sekä lisäksi seuran ensimmäisenä toimintavuonna mukana olleet Kaj Dahlgrenin, Peter Dahlgrenin, Sami Eulenbergerin, Jon Färmin, Marko Hallamäeni, Mika Hoskosen, Mika Korhosen, Mikael Lindin, Jan Lundellin, Janne Neuvosen ja Juha-Pekka Saksan.