Miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2023-2024 Inssi-Divaria !

Avasimme helmikuussa avoimessa ulostulossa haasteellista tilannettamme kautta 2023-2024 silmällä pitäen:

https://kirkkonummirangers.fi/avoin-katsaus-kirkkonummi-rangersin-miesten-edustusjoukkueen-tilanteeseen-kentalla-ja-sen-ulkopuolella/

Noin kolmen kuukautta myöhemmin voimme iloksemme ilmoittaa, että taloudellinen tilanne on saatu siihen pisteeseen, että ilmoittautuminen tulevan kauden sarjaan oli mahdollista. Kolmeen kuukauteen on mahtunut ensiksi pelillinen sarjapaikan säilyttäminen, jonka jälkeen valtava määrä työtä kentän ulkopuolella.

Lähes määräaikaan asti tilanne pysyi vielä epävarmana, mutta koko yhteisöltä saamamme tuki mahdollisti lopulta tarvittavien resurssien täyttymisen. Valtava kiitos tuestanne keskellä hyvin haastavia aikoja. Tukea eri muodoissa tuli ällistyttävän paljon.

Emme tietenkään tyydy nykyiseen tilanteeseen, vaan työhaalarit pysyvät päällä. Sarjaan on nyt mahdollista lähteä, mutta töitä on edelleen paljon jäljellä. Nyt sen tekemiseen on vaan enemmän aikaa. Saamamme tuki pitää nöyränä, mutta todellakin kertoo siitä, että Kylien Jätkät merkitsevät monille paljon. Urheilullisessa mielessä joukkueen rakentaminen on edennyt suunnitellusti. Ensi kauden pelaajiston sopimusten julkaisemista jatketaan lähiaikoina. Joukkue aloitti tällä viikolla yhteisen harjoittelun kohti tulevaa kautta 2023-2024.