Kylien Jätkien vaatemallisto on täällä entistä laajempana!

Rangersin miesten edustusjoukkue tuli noin kuukausi sitten ulos haasteista kentällä ja sen ulkopuolella:

https://kirkkonummirangers.fi/avoin-katsaus-kirkkonummi-rangersin-miesten-edustusjoukkueen-tilanteeseen-kentalla-ja-sen-ulkopuolella/

Kylien Jätkien loppukauden pelillinen tavoite täyttyi muutama päivä sitten Jyväskylässä, kun O2 Jyväskylä kaatui lukemin 4-6 ja Rangersin sarjapaikka varmistui Inssi-Divarissa myös kaudelle 2023-2024. Pelillisen sarjapaikan saavutettuamme nyt on aika varmistaa mahdollisuus osallistua sarjaan myös taloudellisessa mielessä.

Muutama vuosi sitten Rangers laittoi myyntiin pienen erän TEPPOVINNIPEKin kanssa lanseerattuja Kylien Jätkien huppareita, jotka olivatkin erittäin suosittuja. TEPPOVINNIPEK on kirkkonummelainen vaatebrändi, josta voi lukea lisätietoja heidän kotisivuiltaan:

https://www.teppovinnipek.com/

Kylien Jätkät x TEPPOVINNIPEK – vaatemallisto on nyt julkaistu entistä laajempana, sillä saatavilla on originaalien hupparien lisäksi college, t-paitoja, lippiksiä sekä kangaskassi. Tilausaikaa on 16.4. asti. Tilausten toimittaminen aloitetaan viimeistään toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Mallistoon pääset tutustumaan ja tekemään tilauksen linkin takaa:

Tilaamaan: https://docs.google.com/forms/M1/teppovinnipek

Mikäli on mitään kysyttävää, ethän epäröi olla yhteydessä: edustus@kirkkonummirangers.fi

Valtaisa kiitos tuesta jo nyt!

Kokotaulukot: