7-9 v. Kerho

Salibandykerhon Kuvaus:

Salibandy on nopeatempoinen ja hauska joukkueurheilulaji, joka kehittää lapsen motorisia taitoja, tiimityöskentelyä ja fyysistä kuntoa. Kerhomme pyrkii tarjoamaan lapsillenne turvallisen ja kannustavan ympäristön oppia ja nauttia salibandyn maailmasta.

Harjoitukset ja Valmennus:

Kerhomme harjoitukset järjestetään säännöllisesti kerran viikossa.

Valmennus  koostuu kokeneista ja sitoutuneista valmentajista, jotka ohjaavat lapsianne kehittymään lajin parissa. Harjoitukset sisältävät erilaisia taitoharjoituksia, peliharjoituksia ja fyysistä harjoittelua. Valmentajamme korostavat positiivista ilmapiiriä ja yksilöllistä kehitystä.

Varusteet:

Sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät ja juomapullo.

Mailoja ja suojalaseja lainaamme tarvittaessa. 

Oikeanlaiset varusteet takaavat turvallisen harjoittelun ja pelaamisen.

Vanhempien Tuki:

Vanhempien tuki on tärkeää lasten harrastuksen tukemisessa. Lisäksi arvostamme avointa kommunikaatiota, jotta voimme yhdessä varmistaa lastenne hyvinvoinnin ja positiivisen harrastuskokemuksen.

Turvallisuus:

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme harjoituksissa ja peleissä lapsienne turvallisuudesta ja noudatamme asianmukaisia turvallisuusohjeita.


Toivomme, että lapsenne nauttii ajastaan salibandykerhossa ja löytää iloa liikunnasta, ystävyydestä ja tiimityöskentelystä. Olemme avoimia palautteelle ja kysymyksille, joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä.


Paikka: Kartanonrannan koulu, Kartanonkuja 5 02450 Sundsberg

Aika: to klo 17-17.45 ( ensimmäiset treenit 14.9.2023)


Hinta: 100€ + seuran jäsenmaksu 30€ /syyskausi (syyskuu-joulukuu 2023) . Laskutus yhdessä erässä 14 vrk:n maksuajalla. Osallistumisen peruutus ennen laskun eräpäivää. Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta.

Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen, tilat sekä seuran jäsenyyden jäsenetuineen.