Kirkkonummi Rangers P12-joukkue koostuu vuonna 2012 syntyneistä pelaajista.

Treenaamme säännöllisesti 3 kertaa viikossa. Joukkue pelaa kaudella 2023-2024

salibandyliiton sarjapelejä Etelä-Suomen ylemmässä haastajasarjassa. Lisäksi leirit ja

erilliset turnaukset ovat mahdollisia.

Joukkue harjoittelee kaudella 2023-2024 seuraavasti:

Ma klo 18:30-20 Kirkkonummen väestönsuoja

To klo 18:30-20 Gesterbyn koulu

La klo 11.45-13 Kirkkonummen väestönsuoja

Ilmoittautuminen:

Etsimme aktiivisesti uusia pelaajia joukkueeseemme! Joukkueessamme voi käydä 2 x maksutta tutustumassa toimintaamme ilmoittautumalla joukkueemme yhteyshenkilölle. Tämän jälkeen ilmoittautuminen seuran jäseneksi tapahtuu Kirkkonummi Rangersin Myclub-sivujen kautta.

Joukkueen kausimaksu:

-          Joukkueen kausimaksun perusmaksu on 40 €/KK ja se laskutetaan 14 vrk:n maksuajalla. Maksu kattaa seuran toimintamaksun, valmennuksen, sarjatoiminnan ja seuran vuorojaon mukaiset treenivuorot.

-          Kausimaksun lisäksi pelaajilta laskutetaan lisärivillä mahdolliset muut joukkueen budjetoimat toimintaan liittyvät kulut (esim. kaupalliset turnaukset, leirit ja varusteet, maksulliset kenttävuorot)

-          Seuran jäsenmaksu laskutetaan erikseen.

-          Laskutustapana ensisijaisesti sähköpostilaskutus (ilmainen). Paperilaskutuksesta perimme 5 €:n lisäkulun toimisto- ja laskutuskulujen kattamiseksi.

-          Maksuvalvonnan hoitaa Visma Financial Solutions Oy

-          Peruutusehdot: Pelaajan lopettamistilanteessa kesken kauden maksuvelvoite = kuluva kk + 1 kk

Kokoonpano

Toimihenkilöt