Mukaan hallitukseen!

Kirkkonummi Rangers ry:n toimintaa koordinoi hallitus, joka koostuu 5—9 vapaaehtoisesta. Hallitus valitaan syyskokouksessa torstaina 30.11.2023 klo 19, ja toimintaan toivotaan mukaan uusia, aktiivisia vapaaehtoisia. Hallitus suunnittelee ja toteuttaa yhdessä vapaaehtoisten kanssa yhdistyksen toiminnan.

Hallitukseen kaivataan eri alojen osaajia ja tekijöitä. Hallituksessa pääsetkin tuomaan oman kädenjälkesi ja panoksesi yhdistyksen toimintaan. Oletko hyvä verkostoitumaan ja luomaan suhteita eri tahoihin? Tai sujuuko sinulta viestintä eri somekanavissa? Oletko innokas koordinoimaan toimintaa eri toimijoiden kesken? Tai onko sinulla kenties ammatillista taustaa taloudenhoidosta tai varainkeruukamppanjoiden lanseeraamisesta? Haluatko olla mukana kehittämässä toimintaa?

Mitä hallitustyö edellyttää?

  • Aikaansaavaa asennetta – teemme asioita tosissamme, mutta emme ryppyotsaisesti!
  • Osallistumista hallituksen kokouksiin noin kerran kuukaudessa, noin 2h kerrallaan. Kokoukset pidetään kunnan tiloissa, mutta osallistua voi myös etänä. Voit siis asua missä tahansa, kunhan sinulla on toimivat puhelin-ja nettiyhteydet ja osaat niitä hyödyntää.
  • Kykyä, halua ja resursseja käyttää aikaa sovittujen asioiden itsenäiseen tekemiseen myös kokousten välillä. Noin 1–3 tuntiin viikossa on hyvä varautua. Tekemistä voi olla enemmän ennen tapahtumia, mutta sen vastapainoksi välillä on hiljaisempaa.

Arvioithan omat voimavarasi ja resurssisi realistisesti – hallitustyön ei ole tarkoitus kuormittaa ketään liikaa, mutta toisaalta jokainen meistä kantaa omalta osaltaan vastuun siitä, että sovitut asiat tulevat hoidetuiksi.

Kerrothan halukkuudestasi ennen syyskokousta laittamalla viestiä osoitteeseen hallitus@kirkkonummirangers.fi.

Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin hallitustoiminnasta ja hallituksen eri rooleista.

Rohkeasti mukaan!