Muistoja Pommarista Mr Classicin silminMuistoja Pommarista -sarja

16. 12. 20 

Classicin Pasi Peltola muistaa fanaattisen kotiyleisön

Kirkkonummen väestönsuoja ja sen kotiyleisö tunnetaan ja muistetaan eri puolilla Suomea. Sana Pommari laukaisee muistoja myös Tampereen Classicin toiminnanjohtajan Pasi Peltolan mieleen.
Hänen arkistoistaan löytyy myös herkullinen videoklippi vuosien takaa. Voit katsoa sen täältä.

-Classic – Rangers-pelit olivat aina todella värikkäitä ja kuumia. Muistelen, että molemmat olivat pitkään 90-luvun lopussa divarin kärkijoukkueita, sanoo Peltola.
Pasi ”Passo” Peltola on Classicin perustaja, seuran sielu. Joulukuun alussa Classic täytti 30 vuotta.
Juhlahaastattelussa Helsingin Sanomat tituleerasi Peltolaa ”salibandyn kuninkaaksi”. Ennen virtuaalisia kolmekymppisiä Classic julkaisi tiedon, että seura siirtyy ensi kauden alusta lukien pelaaman Lempäälän Ideaparkin uuteen tapahtuma-areenaan. Myös seuran toimisto muuttaa samoille sijoille.

Mutta palataan Peltolan Pommari-muistoihin.
-Mielikuvissa on myös vahvasti, että Tampereella meillä ei ollut ongelmia, mutta Pommari oli vaikea paikka pelata, myös myöhemmin liigassa. Alusta oli tahmea, kaukalon koko pienehkö ja fanaattinen kotiyleisö, muistaa Peltola.
-Vaikka kentällä joukkueille läiskyi yli, niin oli todella hienoa, että tapahtumat jäivät sinne. Kaukalon ulkopuolella Classic ja Rangers kokivat molemmat olevansa samalla puolella, isoa suomalaista salibandyperhettä, summaa Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Millaisia muistoja sinulla on Pommarista? Kirkkonummi Rangers kerää Muistoja Pommarista – juttusarjaan erilaisten toimijoiden muisteluksia ja sattumuksia 24 vuoden matkalta keskustan väestönsuojasta. Muistot tarinoiksi kokoaa urheilutoimittaja Mikko Karlsson.

Lähetä muistosi ja yhteystietosi osoitteeseen mikko.karlsson@kolumbus.fi

TEKSTI Mikko Karlsson