Muistoja Pommarista

28. 10. 20

Kerran vielä hornantuuttiin!

Erittäin hieno ele kerätä muistoja Pommarista. Siellä on väännetty aikanaan useat kovat väännöt Rangersia vastaan.
Useampaan vuoteen en ole hornantuuttiin päässyt pelaamaan, mutta muistoni takautuvat elävästi 4 -6 vuoden päähän aina aikaan, kun pelasin vielä Tapanilan Erän junioreissa. Nykyään polkuni kulkee Sc Hawksin miesten joukkueen mukana ja kova toive onkin päästä kuukauden päästä Pommariin
pelaamaan vielä kerran!
Ehdottomasti mieleenpainuvin muistoni Pommarista sijoittuu C1-junioreihin ja aina kauden alle harjoituspeliin Rangersin C1-junioreita vastaan. Joukkueessa pelasi tuolloin kovia pelikavereita, kuten Rafael Hiltunen, Akseli Collander, Konsta Mäntylä ja Samu Andersson. Halli oli täynnä, eikä istumapaikkojakaan riittänyt kaikille. Siis harjoituspelissä C1-junioreissa!
Rakkaitten vihollisten kesken pelattu ottelu oli tasainen, kuten aina ennenkin eikä katsomokaan sitä ollut unohtanut tälläkään kertaa. Siellä oli hienoa olla ja tämä on jäänyt mieleeni yhtenä hienoimmista muistoista lajin parissa!

Myöhemmin pääsin samojen, rakkaiden vastustajien, hostaamana seuraamaan nykyisen miesten joukkueen päävalmentajan Sebastian Fager-Pintilän Pommarissa vetämää pikkujunnujen kesäleiriä vieraillessani Kirkkonummella. Siellä valmentaja otti vieraana minutkin erittäin kohteliaasti huomioon ja kutsui mukaan ulos pelaamaan futista muun leiriryhmän kanssa Hiltusen ollessa yksi
leirin ohjaajista. Jäätelöt syötiin ulkona ja hienon päivän päätteeksi jatkettiin matkaa
kaveriporukalla.

Hyviä muistoja Pommarista jäänyt mieleen. Toivotaan, että paikasta tulee vielä entistä hienompi remontin jälkeen!

Lämpimin terveisin
JUHO MÄKELÄ
Sc Hawks

Millaisia muistoja sinulla on Pommarista? Kirkkonummi Rangers kerää Muistoja Pommarista  juttusarjaan erilaisten toimijoiden muisteluksia ja sattumuksia 24 vuoden matkalta keskustan väestönsuojasta. Muistot tarinoiksi kokoaa urheilutoimittaja Mikko Karlsson.

Lähetä muistosi ja yhteystietosi osoitteeseen mikko.karlsson@kolumbus.fi