Yritysjoukkueille suunnattu salibandyturnaus pelataan la 5.5.2018 Ilmoita työpaikkasi mukaan rentoon salibandyturnaukseen!

Kirkkonummi Rangers järjestää yhteistyössä LähiTapiola Sport Centerin kanssa työpaikka salibandyn Kylien mestaruuskilpailut. Turnauksessa taistellaan loistavissa olosuhteissa ja mittaa otetaan työpaikkojen paremmuudesta Kirkkonummen mestaruudesta! Sarjavaihtoehtoja löytyy kaksi, harraste- ja sekasarja.
Yritykset voivat tehdä myös yhdistelmäjoukkueita.

Turnaus pelataan lauantaina 5.5.2018 Masalassa LähiTapiola Sport Centerissä.
Viimeinen ilmoittautumispäivä turnaukseen on 27.4.2018

Ilmoittautumismaksu on 220€/joukkue/max 12 pelaajaa joukkue (maksu sisältää 12 aikuisten virvoitusjuomaa sekä lounaan)
Jokainen joukkue pelaa minimissään 3 ottelua.

Tervetuloa nostamaan työpaikan joukkuehenkeä ja taistelemaan Kylien Mestaruudesta!
Turnausinfo
säännöt:
pelataan 4+1, salibandykenttä hieman normaalia pienempi
Peliaika 1 x 15 min juokseva aika
Sarjat
Harraste Miehet (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Harrastesarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 3 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan.

Seka (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Sekasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naisten salibandyliigan ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua sekasarjaan.
Huom. Sekasarjassa tulee olla samaan aikaa kentälle molemman sukupuolen edustajia (maalivahtia ei lasketa)
Palkinnot
Sarjojen voittajat palkitaan pokaalilla sekä syksyn ilmaisella treenivuorolla(elo-joulukuu 1h x viikko). Tämä sovitaan erikseen joukkueen kanssa.
Finaaleissa palkitaan ottelun paras pelaaja.
Turnauksen otteluohjelmat julkaistaan viimeistään viikko ennen alkuvihellystä.

Lisätiedot:
Sebastian Fager-Pintilä