Vieläkö löytyy muistoja Pommarista?

Kirkkonummi Rangers on kerännyt syksyn aikana muistoja Pommarista. Edustusjoukkueen ottelut päättyvät Pommarissa helmikuun lopussa. Samaan aikaan päättyy juttusarja Muistoja Pommarista. Vielä ehdit kertoa muistosi, mutta pidä kiirettä.

Keskustan väestönsuoja eli Pommari otettiin käyttöön 24 vuota sitten. Pommarin kotiyleisö ja sen luoma tunnelma ovat aina olleet tärkeä tuki kotijoukkueelle, usein se ratkaiseva kuudes kenttäpelaaja. Samaan aikaan Pommari on ollut vierasjoukkueille hankala pelipaikka. Lieneekö sillä, että kausi on pelattu ilman yleisöä, jotain yhteyttä Kylän Jätkien kompuroinnille Divarissa?
Rangers on kerännyt syksyn mittaan Muistoja Pommarista -juttusarjaan katsojien, pelaajien, toimihenkilöiden, valmentajien, tuomareiden jne. muistoja menneiltä salibandyvuosilta.

Tunnelmiaan ovat muistelleet mm. Pommarin alkuasukas, VSS-valvoja Vesa Turunen, Rangersin taustavoimiin vuosia kuulunut Juha Ruokari, maajoukkueen hyökkääjä Ville Lastikka ja Tampereen Classicin Mr. Salibandy Pasi Peltola. Tarinat löytyvät Rangersin sivuilta.

Millaisia ovat sinun muistosi? Iloiset, katkerat, makeat, karvaat; kaikki muistot ovat tervetulleita. Urheilutoimittaja Mikko Karlsson kokoaa muistot ja ne julkaistaan Rangersin sivuilla http://www.kirkkonummirangers.fi

Lähetä muistosi osoitteeseen mikko.karlsson@kolumbus.fi
Kerro kuka olet ja miten Pommari liittyy elämääsi? Jos et jostain syystä halua kirjoittaa, lähetä puhelinnumerosi ja toimittaja ottaa sinuun yhteyttä.
Otetaan loppukiri ja kootaan Muistot Pommarista kaikkien luettavaksi!

Pommarin täpötäysi halli ja tunnelma on jotain poikkeuksellista.