Uutiset

Uusia pelaajia Kylille

Rangers hakee harjoittelusta lisää voimaa kaksinkamppailuihin

Kirkkonummi Rangersin edustusmiehistö on hikoillut harjoitussaleilla ja maastossa hakemassa lisää kaksinkamppailuvoimaa tulevalle Divarikaudelle. Joukkueeseen on liittynyt neljä uutta pelaajaa ja pari sopimusta on vielä avoinna.

Kun muut Divarijoukkueet ovat julkaisseet pelaajasopimuksia ensi kaudeksi, Kirkkonummella on oltu tähän asti hiljakseen. Joukkue on kuitenkin harjoitellut tiiviisti jo reilun kuukauden. Nyt kajahtaa myös pelaajarintamalta.
Rangers-paidan pukevat päälle uusina pelaajina Blue Foxista Uudestakaarlepyystä siirtyvät Johannes Vähäkangas ja Elliot Wingren, Loviisan Torista Conny Lindblom sekä naapurista Siuntion Stormista siirtyvä maalivahti Martin Miller.
-Kaikki uudet pelaajat ovat nuoria tai nuorehkoja ja innokkaita treenaajia. Juuri sellaisia pelaajatyyppejä, joita Kylille on haluttu rekrytoida, linjaa Rangersin päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Joukkue aloitti harjoittelun yhdessä toukokuun alussa.

 

Pari kovaa pelimiestä hakusessa

Rangersin viime kauden runkopelaajat jatkavat joukkueessa.
Omista junioreista Rangers nosti viime vuonna viisi pelaajaa edarin harjoitusrinkiin. Heistä kolme on sivussa armeijan tai opiskelun takia. Ryhmässä jatkavat Onni Ojasti ja Erik Karell. Rangersin verkot ovat edelleen vesillä ja huhujen mukaan neuvotteluja käydään kahdenkin kovan luokan pelimiehen saamiseksi joukkueeseen. Ratkaisuja on odotettavissa heinäkuun alkupuolella.
Toki vahvistuksia vielä kaivataankin, sillä lähtijöitä ja uransa lopettaneita kauden jälkeen oli. Viime kevään pörssikunkku Kristian Lamminen ja Justus Mustonen siirtyivät tai paremminkin palasivat Oilersin riveihin. Niko Merikukka suuntasi M-Teamiin. Ykkösveskari Kari Vilén lopetti ja kolmosveskari Jesse Nyman lähti muualle opiskelemaan. Pitkään Rangersissa pelannut Atte Silvennoinen vaihtaa joukkueen valmennus- ja taustajoukkoihin. Nuutti Hurmeen ja Markus
Fredrikssonin jatko on vielä avoinna opiskelujen takia.

Tavoitteena tasaisempi kausi

Rangersin viime kausi oli rikkonainen koronakaranteenien takia. Kausi myös venyi pitkälle kevääseen. Runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut Rangers pudotti ensin jatkosta runkosarjan voittajan FBC Turun. Välierässä kaatui SaiPa. Finaalissa Karhut oli kuitenkin vahvempi ja Rangersin kausi jatkui vielä liigakarsinnassa. Siinä Hämeenlinnan Steelers uusi liigapaikkansa ja Rangers jatkaa Divarissa.
-Viime kausi oli aikamoista vuoristorataa. Pitkä kausi oli raskas sekä fyysisesti että henkisesti. Nyt on tavoitteena pelata tasaisempi kausi, ennakoi Fager-Pintilä.
Joukkue aloitti harjoittelun vapun jälkeen. Ensin mentiin pari viikkoa rennommin. Sen jälkeen fysiikkatreeneistä vastaava Ville Mäkelä lisäsi kierroksia.
-Viime keväänä jäimme Karhuja vastaan jälkeen kaksinkamppailuissa. Nyt haetaan kovuutta ja lisää voimaa niin fysiikka- kuin lajitreeneissäkin. Osalle pelaajista on ollut selkeä piristysruiske, kun treenimetodit ja -paikat ovat vaihtuneet, iloitsee Fager-Pintilä.

Tasaisuutta halutaan ja se tulee laadukkaan arjen kautta.

 

Joukkueella on takana jo pari leiriäkin. -Myös uudet pelaajat ovat olleet mukana leireillä ja olemme päässeet tutustumaan toisiimme. Rangers ei ole vielä lyönyt lukkoon tavoitetta tulevalle kaudelle. Päävalmentajan mukaan sen aika on elokuussa. Sebastian Fager-Pintilän valmennustiimissä jatkavat viime kaudesta tutut Niko Hakala ja Mikko Alanko. Kvartetin täydentää uutena peliuransa, ainakin toistaiseksi, lopettanut Atte Silvennoinen.

Kotiyleisö uuteen katsomoon

Rangers avaa harjoitusotteluiden sarjan 4. elokuuta, jolloin Pommariin saapuu aiemmiltakin kesiltä tuttu harjoitusvastustaja Oilers.

-Pääsemme mittamaan F-liigan vauhtia yhden ensi kauden
ennakkosuosikin kanssa. Mittari on heti kova.
Vaikka kausi korkataan alkuun Pommarissa, Rangersin sarjaottelut pelataan pääosin uudessa Jokirinteen oppimiskeskuksen salissa. Alun perin joukkueen piti siirtyä sinne jo viime keväänä runkosarjan jälkeen. Tilat eivät kuitenkaan valmistuneet ilmoitetussa aikataulussa. Kesän jälkeen pitäisi Jokirinteessä olla valmista.

-Olemme vuosien odotuksen jälkeen pääsemässä viimein uusiin tiloihin. Kauden ottelut on aikataulutettu Jokirinteeseen. Pommari on kuitenkin edelleen mukana kuvioissa samanaikaisten tapahtumien varalta. Toivottavasti voimme ottaa myös
kotiyleisön mukaan pitkän tauon jälkeen, ennakoi päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Ensimmäinen Kylien Säbä Cup

Ennen Divarikauden alkua Kirkkonummella tehdään paikallista salibandyhistoriaa, kun Rangers järjestää ensimmäisen kerran Kylien Säbä Cupin (KSC) 21. – 22.8. Turnausikäluokat ovat F- ja G- junnut ja turnaus pelataan neljässä eri sarjassa.
Lauantaina pelataan T8 (G) ja P10 (F1) sarjat ja sunnuntaina ovat vuorossa ikäluokat P8 (G9 ja P9 (F2).

Tarkemmat tiedot http://www.kirkkonummirangers.fi

TEKSTI Mikko Karlsson

Kuvat Kimi Merikukka

Rangers-joukkue ja taustavoimat

MV    Tuomas Tokila
MV    Martin Miller
Emil Vehanen
Tatu Kivelä
Jari Koskinen
Aleksi Markkola
Ville Leskinen
Santeri Niemelä
Santeri Fager-Pintilä
Eerik Karell
Henry Isoksela
Rami Kallio
Erik Helenius
Kristian Karijärvi
Lauri Näränen
Onni Ojasti
Niklas Paul
Markus Linnala
Conny Lindblom
Elliot Wingren
Johannes Vähäkangas
Kaius Klemetti
Nicholas Rajala

Päävalmentaja    Sebastian Fager-Pintilä
Valmentaja        Niko Hakala
Valmentaja        Atte Silvennoinen
Valmentaja        Mikko Alanko
Fys. valmentaja    Ville Mäkelä
Jouk.johtaja    Jari Kallio
Huoltaja        Marko Merikukka
Huoltaja        Simo Turpeinen
Huoltaja        Janne Kuusela
Hieroja            Kim Nyholm

Vastaa