Uudet tuulet puhaltavat salibandyseura Kirkkonummi Rangersin tyttö- sekä naispuolella

Ympyrä sulkeutuu

Timo Neulasalmi palaa Rangersiin monen vuoden tauon jälkeen. Timo ottaa vastuulleen kausille 2021-2023 naisten edustusjoukkueen. Naisten edustusjoukkue jatkaa koronan keskeyttämän kauden johdosta 1-divarissa myös ensi kaudella. Pitkän linjan salibandy mies Neulasalmi, on ollut viime kaudet mukana tyttösalibandy seura Northern Starsin toiminnassa mukana juniori- sekä edustusjoukkue puolella.

-Hyvillä fiiliksin tietysti lähden mukaan. Olen ollut pitkään poissa Kyliltä, mutta aina täällä on ollut pala minua. Löydettiin heti ensimmäisistä keskusteluista seuran kanssa yhteinen sävel ja siitä oli helppo lähteä liikkeelle. Töitä ja haasteita on paljon, mutta näen myös ison mahdollisuuden ja potentiaalin. Mukavasti heti alkuun tullut kyselyjä ja kiinnostusta. Uskon vahvasti, että saamme kilpailukykyisen joukkueen paperilla, mutta se ei tietenkään takaa vielä mitään. Arki ratkaisee ja sitä lähdetään parantamaan koko tyttö-sekä naispuolella, kertoo Neulasalmi ajatuksiaan.

Timo Neulasalmi liidaa naisten edustusjoukkuetta 2021-2023

Tyttösalibandy vastaava Perttu Karling tyttösalibandyn tueksi

Perttu Karling aloittaa uutena kasvona tyttösalibandy vastaavana Kirkkonummi Rangersissa toukokuun alussa 2021. Tyttösalibandy vastaavan työnkuvaan kuuluu yhteistyössä seuran valmennuspäällikön kanssa mm.​ tyttöjoukkueiden valmentajien tukeminen ja kouluttaminen, pelaajien sekä ikäluokkien välisen yhteistyön kehittäminen, tyttösalibandyn tapahtumien organisointia ja lajin esille tuomista.

-Reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen omien lasten innostuessa säbästä oli kiva palata lajin pariin, jonka aloitin, kun Jolly Viking oli kovin maila. Historiaa lajin parissa löytyy noin 15 vuodelta. Viime vuosien aikana  on ollut ilo saada siirtyä huoltajasta vastuuvalmentajaksi ja tarjota omalle joukkueelle lisää haasteita, ohjeita sekä jakaa heidän kanssaan niin ilot kuin pienet murheetkin. Uudessa roolissa tyttösalibandy vastaavana pyrin tukemaan sekä uusia pelaajia kuin myös uusia toimihenkilöitä harrastuksen saloihin. On hauska päästä lähietäisyydeltä seuraamaan, kuka tytöistä seuraavana nousee Kylien Mimmeihin.

Meillä on tiivis ja innostunut ryhmä tyttö-säbääjiä, mutta mukaan otetaan aina lisää lajista kiinnostuneita. Peleihin lähdetään hymyssä suin ja muistetaan kaksi tärkeää asiaa; pidetään hauskaa ja Me ollaan Rangers, kiteyttää Perttu Karling.

Perttu Karling aloittaa tyttövastaavana toukokuussa 2021

Naissalibandyssa potentiaalia

Seuran halu ja tavoite on ollut kehittää myös Rangersin nais- ja tyttösalibandya. Haasteita riittää nais- ja tyttöpelaajien vähyyden johdosta niin meillä kuin lähiseuroillakin. Korona myös hidastanut tämän kauden osalta hyvin alkanutta työtä. Hieno saada Timon tasoinen valmentaja takaisin Kylille ja ottamaan N1 valmennuksen vastuulleen tässä poikkeuksellisessa ajassa jota elämme urheilunkin parissa.

Perttu vastaavasti omaa erittäin hyvän näkemyksen seuramme nykyisestä tyttöpuolesta pitkään mukana olleena. Hienoa ja arvokasta työtä tekee junnujen kanssa. Rangersille loistojuttu, että on motivoitunut ottamaan tärkeän tyttövastaavan tehtävän vastaan, kommentoi Kirkkonummi Rangersin puheenjohtaja Jari Kallio.

“Me ollaan Rangers”

Mukaan toimintaan: https://kirkkonummirangers.fi/mukaan-pelaamaan/