Siuntio täyttyi Rangers faneista

Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkue pelasi lauantaina 23.11 klo 18.30 Siuntion Fennia Arenan hienoissa puitteissa runkosarjan ottelun paikallisvastustajaa SB Vantaata vastaan. SB Vantaa on nousijajoukkueena aloittanut kauden ailahdellen, ja toki samaa voidaan puhua kotijoukkueesta. Vierailija vei pisteet jännittävän spektaakkelin jälkeen rangaistuslaukauskisan jälkeen luvuin 9-8.

-Vähän ihmeteltiin uutta hallia ja olosuhteita. Kaveri oli heti valmis, ja meni alussa 3-0-johtoon. Meiltä hyvä nousu ja harmittaa, kun johdettiin 10 minuuttia ennen loppua vielä 8-5. Kuuluisa pelimiesten kymppi ei ollut meidän. Kaveri tuli rinnalle, ja lopulta rankkareilla ohi. Voittoon vaadittava nöyryys puuttui lopussa ja selittelyjä ei tarvita, kiteyttää hyvän pelin pelannut (3+1) Rami Kallio.

Miksi ottelu pelattiin Siuntiossa?

-Hieno halli ja hienot puitteet. Olemme järjestäneet täällä tapahtumia aikaisemminkin, ja ne ovat onnistuneet mielestäni hyvin. Täällä on hyvä järjestää myös pelin ulkopuolista toimintaa. Halusimmekin tehdä tästä oikean ottelutapahtuman, joka samalla toimii hyvänä harjoitteluna, jos ja kun joskus päästään kotipuolessa pelaamaan vastaavanlaisissa puitteissa. Mukaan oli kutsuttu Kirkkonummen kunnan sekä Siuntion päättäjiä, yhteistyökumppaneita ja Rangersin sidosryhmän jäseniä. Palkitsimme myös seuran junioriosastoa syksyn 2019 onnistumisista, kertoo valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä.

VIP-tilassa viihdyttiin ja nähtiin peliparhailta paikoilta

-Ainahan näissä itse peli on keskiössä. Ottelun ulkopuolella myös tapahtui paljon. Olimme järjestäneet Arenan yläkertaan VIP-tilat, jossa oli tarjolla ruokaa ja juomaa. Toki myös normilipun ostajille oli mahdollisuus nauttia vähän lauantai-juomaa, mikä on aika poikkeuksellista ollut meidän peleissä. Oli kahviota, arpajaiset, hodarikoju, erätauko palkintotilaisuus, tyttösäbän esittelyä, sekä näytösottelu F-tytöt vastaan muu maailma muutamia mainitakseni, sanoi Fager-Pintilä.

400 ihmistä näki tapahtumarikkaan ottelun

-Nämä tapahtumat eivät ole koskaan ihan helppoja järjestää, ja moni asia pitää miettiä ja tehdä tarkasti. Toki itse näen, että tälläkin tapahtumalla on pitkäjänteinen vaikutus kirkkonummelaisessa urheilussa ja erityisesti salibandyssa. Hienoja viestejä ihmisiltä tullut tapahtumasta, että ovat mielellään tulossa peleihin uudelleen, jatkaa Fager-Pintlä.

Rangers Suomen Cupissa kahdeksan joukkoon

Kahdeksan parasta on enää jäljellä miesten Suomen Cupissa. Asia varmistui sunnuntaina, kun Edari kävi Joensuussa voittamassa Josban luvuin 6-2. Seuraava vaihe pelataan joulukuussa, ja päivä sekä vastustaja selviävät tämän viikon aikana.

-Kaksi erää oltiin hieman väsyneitä, mutta kolmanteen erään saatiin selvä ryhtiliike ja saatiin kaveri tiputettua pois kyydistä. Olihan tämä fyysisesti aika rankka viikonloppu. Lauantai-illan peli loppui klo 21, ja jo aamuneljältä lähdettiin kohti Joensuuta. Tärkeä voitto, ja nyt on mukava odotella ketä sieltä tulee vastaan, kertoo ottelun tehomies (2+1) Kristian Karijärvi.