Sinustako Rangeri? Kauden 2021-2022 joukkueita kasataan nyt.

Ensi kauden joukkueiden rakentaminen on alkanut!

Kylän Jätkä tai Kylien mimmi?

Luvassa ei ole avoimia harjoituksia aikaisempien vuosien tapaan, joten mahdolliset avoimet paikat joukkueisiin täytetään yhteydenottojen perusteella.

Uusi kausi Rangersissa starttaa 1.5.2021. Poikkeuksellinen tilanne sekä rajoitteet tietysti saattavat muuttaa harjoittelua sekä kauden aloitusta.

Yhteyshenkilönä kaikkiin joukkueisiin toimii

valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä.

valmennuspaallikko@kirkkonummirangers.fi

Peluri ilmoittaudu mukaan:

Valmentajaksi Rangerssiin?

Kirkkonummi Rangers hakee uusia innokkaita valmentajia.

Mikäli olet kiinnostunut lasten (väliltä 4-18v.) valmentamisesta kerhomuotoisessa ryhmässä/ikäluokkajoukkueen vastuuvetäjänä/tiimin jäsenenä hyvässä seurassa, on meillä tarjota sinulle haasteita sekä mahdollisuus kehittyä ja edetä omalla valmentajapolullasi.

Olet sitten nuori tai vanha, niin ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuksesi heräsi. Lajikokemus katsotaan eduksi. Liikunnallisuus, positiivinen asenne ja halu toimia lasten parissa ovat ensisijaisen tärkeitä.

Seura järjestää ohjaajille sekä valmentajille  omaa koulutusta sekä tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua liiton järjestämillä kursseilla.

Ohjaamisesta sekä valmentamisesta maksetaan korvaus.

Yhteydenotot: Sebastian Fager-Pintilä

valmennuspaallikko@kirkkonummirangers.fi