Uutiset

Saako Rangers 300 maalia täyteen? Rangers- FBC Raseborg 18.3.2018 klo 19.00 Pommarissa

Salibandyn miesten II-divisioonan runkosarja päättyy ensi sunnuntaina. Viimeisessä ottelussa Rangers saa vastaansa FBC Raseborgin. Ottelu pelataan Pommarissa 18.3. kello 19 alkaen.

 

Runkosarjan viimeisen ottelun jännitysmomentti on siinä onnistuuko Rangers rikkomaan 300 maalin rajan? Joukkue on takonut 21 ottelussa huimat 286 maalia. Se on keskimäärin 14 maalia/ottelu. Jos tahti jatkuu samana, 300 maalin raja rikkoutuu sunnuntaina.

Yksikään toinen joukkue ei muissa II-divisoonan lohkoissa ole päässyt lähellekään vastaavaa maalimäärää. Kun omissa on samaan aikaan soinut vain 79 kertaa, on Rangersin maalisuhdekin 207 maalia plussalla.

Rangers on hävinnyt kauden aikana vain yhden ottelun. Marraskuussa lohkossa toiseksi sijoittuva AC HaKi onnistui jatkoajalla kukistamaan Rangersin 5 – 4.

FBC Raseborgin ja Rangersin kohtaaminen syyskierroksella päättyi Kylän jätkien selvään 1 – 12 voittoon. Kävi sunnuntain ottelussa miten tahansa, Rangers voittaa oman lohkonsa ja menee Divari-karsintoihin.

 

Vastustaja ratkeaa

ensi lauantaina

 

Karsintapelit käynnistyvät torstaina 22.3. kello 19 Pommarissa. Rangers saa tuolloin vastaan etelä-Suomen kakkoslohkossa toiseksi sijoittuneen joukkueen. Vielä ei ole tiedossa, mikä se on?

Kakkoslohkon voittaa keravalainen Blackbirds, jonka Rangers voitti tiukan kamppailun jälkeen Suomen cupin aluefinaalissa tammikuussa. Lohkon kakkospaikassa ovat kiinni SB Vantaa ja PSS Porvoosta. Ja näistä kahdesta valikoituu Rangersin vastustaja alueelliseen play-off-otteluun.

Kakkoslohkon viimeinen kierros pelataan ensi lauantaina. Lohkossa pelaavalla Rangers II:lla on mahdollisuus vaikuttaa edustusjoukkueen vastustajaan, sillä se kohtaa omassa kauden päätösottelussaan SB Vantaan.

Karsinnoista jatkoon pääsyyn tarvitaan kaksi voittoa. Torstain 22.3. kotipelin jälkeen Rangers pelaa vieraissa lauantaina 24.3. ja tarvittaessa kolmas peli on Pommarissa sunnuntaina 25.3. kello 18.30.

Alueellisen karsinnan jälkeen valtakunnallinen Divari-karsinta käynnistyy Pitkänäperjantaina 30.3.

Rangers voitti Suomen cupin alueellisen finaalin tammikuussa. Karsintapelit Divariin alkavat ensi viikolla torstaina 22.3.

 

Kuva ja tekstit:

Mikko Karlsson

 

 

 

Rangers voitti Suomen cupin alueellisen finaalin tammikuussa. Karsintapelit Divariin alkavat ensi viikolla torstaina 22.3.

 

Vastaa