Uutiset

Rangersin A-pojat ryöstöretkellä Tampereella Classic- Rangers 5-6 JA.

A-pojat kävivät avaamassa kevätkautensa Tampereella Classicin vieraana. Liigatähtiä vilisevä kotijoukkue oli sarjataulukossa toisena eli luvassa oli hikinen iltapuhde. Rangers oli kuitenkin joulutauon aikana saanut ladattua akkuja ja pelihuumori oli pojilla aivan toista kuin nihkeästi menneellä syyskaudella.

– Pisteet lämmittää todella paljon. Niitä ei meillä liikaa ole ja oikeastaan koko kevät on meille yhtä playoffia. Hieno esitys joukkueelta kaikinpuolin. Toki otettiin ihan liikaa jäähyjä, mutta alivoimapeli ja taistelu ylipäätään oli kovalla tasolla. Mennyt joulutauko treenattiin muutama kerta joukkueena ja pojat hoiti loput omatoimitreeninä. Oli tietoinen valinta, että annetaan pojille pieni hengähdystauko. Tästä eteenpään tapahtumia riittää todella paljon ja vapaa-aika vähissä.

Ennenkaikkea näytettiin itsellemme, että pystytään näitä kärkijoukkueita vastaan pelaamaan ja voittamaan, kun ajatus ja taisteluilme on kohdillaan. Tästä on hyvä lähteä kohti seuraavaa peliä, iloitsee päävalmentaja Leppänen.

Seuraavassa pelissä A-pojille tulee vastaan Jyväskylän Happee. Ottelu pelataan la 13.1 klo 13.30 Jyväskylässä.

Ottelutilastot: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/classic-rangers-/6788/2637

 

 

Vastaa