Rangersin oma Team Ahma

Kesäkauden aikana tutustutaan ja kerrotaan tarinoita miesten edustusjoukkueen pelaajista sekä taustoista ja matkasta kohti tulevaa kautta.

Lyhennys EAK- tulee sanoista Espoon Autokunta. Autokunnan muodostaa Kylän Jätkien jo kokeneeseen osastoon kuuluvat pelurit Erik Helenius, Ville Leskinen sekä Kristian Lamminen. Nämä teiden ritarit ovat tunnettuja toki herrasmiesmäisestä käytöksestä kaukalossa sekä sen ulkopuolella. Kuten otsikossa mainittu poikien esikuva Team Ahma oli aina täsmällinen ja jämpti aikatauluissa ovat pojat tämän suhteen vielä opintiellä.

Kuski: Erik Helenius

Kauan on tullut pelattua. Ura alkoi Dragsvikin kojooteissa, mutta silloin oli jääkiekko ja jalkapallo etusijalla. Kunnolla pääsin salibandyn makuun perheen muuttaessa Kirkkonummelle vuonna 2001. Pari junnukautta meni Tukholmassa Hässelby Hawksin riveissä. Aikuisiällä kävin pyörähtämässä kolme kautta isolla kirkolla, joista kaksi meni Erä Akatemiassa ja yksi M-Teamissä. Muuten onkin tullut edustettua Rangersia.

Tuleva kausi?

Tulevaa kautta odotan innolla! Onhan kyseessä juhlavuosi, kun alkava kausi on kymmenes Rangersin edustuksessa ja mahdollisesti viimeinen meidän rakkaassa pommarissa. Siirtyväthän seinällä olevat pelipaidat myös uuteen halliin?

Henkilökohtaisesti haluan parantaa omaa tekemistä viime kaudesta ja auttaa joukkuueen nuorempia kasvoja saavuttamaan tavoitteensa oli ne sitten kentällä tai sen ulkopuolella. Onhan tässä kuitenkin joitain hyviäkin vinkkejä vuosien varrella tarttunut mukaan. Isona tavoitteena on myös puolustaa alkulämpö futiksen maalikuninkuutta ja eiköhän tälläkin kaudella mukaan mahdu joku Puskas Awardin arvoinen suoritus.

Haluan lopuksi kiittää kannattajiamme sekä nykyisä ja edellisiä yhteistyökumppaneita, ilman teitä ei olisi meitä ja haluamme jatkossakin tarjota vapaa-aikanne arvoista viihdettä.

Nähdään syksyllä !

Etupenkki: Ville Leskinen

Sähly tuli aloitettua 8-9 vuotiaana legendaarisella Tapiolan Areena Centerillä Oilersin kerhossa, jonka jälkeen matka eteni Kirkkojärven Loiskeeseen. Siellä tuli vietettyä useampi vuosi. A-B junnuvuosiksi
joukkueena siirryttiin Heimoon eli Westend Indianssiin, jossa isoimpana saavatuksena oli nousu A-SM sarjaan.
Junnuvuosien jälkeen käytiin hakemassa Indians M2 joukkueen kanssa Etelä Suomen kakkosdivarin mestaruus. Aikuisiällä on tullut myös edustettua edesmennyttä Erä Akatemiaa Divarissa. Erä
Akatemian jälkeen silloinen kämppäkaverini Erik Helenius suositteli Rangersia ja onneksi Ekiä sillä kertaa kuuntelin. Pitkä tie siis taivallettu ennen Kylille saapumista.

Tuleva kausi?

Ensi kaudella tavoitteena on olla jonkinlainen esimerkki nuoremmille pojille sekä vihdoin tehdä myös sarjapelissä lämäri- ja tai kanttimaali Pommarissa. Yhtenä tavoitteena on myös puolustaa menestyksekkäästi Ballon d´or palkintoa alkulämpö fudiksissa.
Viime kausi jäi ikävästi kesken, joten vesi kielellä tässä tulevaa odotellaan. Jengi on hieman muuttunut, mutta meno on pysynyt edelleen sopivan sekavana. Me koitetaan laittaa tulevalla kaudella jälleen hallittu sirkus Kirkkonummella pystyyn, kun kausi pärähtää käyntiin.

Kiitos, kun olette olleet sankoin joukoin hallilla tukemassa meitä ja nähdään ensi kaudella!

Takapenkki: Kristian Lamminen

Kristian Lamminen, 24 v. Pelannut salibandya 18-vuotta. Aikaisemmin pelannut Oilerssissa junioreissa ja miesten edustusjoukkueesssa.

Tavoitteita tulevalle kaudelle on pelaa mahdollisimman hyvin, auttaa joukkuetta voittamaan, sekä antaa yleisölle hyvää viihdettä.

Tulkaahan peleihin pitämään meteliä ja kannustaa meijät voittoon!

Nähään hallilla!

EAK:n ja muut Kylän Jätkät näet parhaiten ostamalla kausikortin: