Uutiset

Rangersin A-nuorten mollilaulu jatkuu

 

Steelers- Rangers 8-4

A-nuoret kohtasi tänään Steelersin Hämeenlinnasta. Ottelu pelattiin huippu olosuhteissa Elenia Areenalla. Rangersin kotiin tuomisina oli jälleen 0p sarjataulukkoon vaikka viitteitä paremmasta edellinen M-Team ottelu oli tarjonnutkin. Joukkue on tällä hetkellä karsijan paikalla ja pisteitä on tultava.

Seuraavan kerran pisteitä jaossa ensi lauantaina 9.12.2017 klo 15.30 Pommarissa. Vastaan tulee myöskin koko syyskauden alisuoritanut TPS. Kotijoukkue tarvitsee nyt kaiken mahdollisen tuen eli eiköhän me se heille tarjota.

Päävalmentaja Leppäsen kommentit Steelers ottelusta,

-Eka erä oltiin taas unessa niinkuin aika usein tällä kaudella. Tokaan erään parannettiin. Kolmosketju pelasi tänään erinomaisesti. Oli taistelua ja hyvää asennetta. Tekivät kaksi maalia eivätkä päästäneet yhtään. Kolmanteen erään tehtiin muutama muutos. Ykköskenttä palautettiin normaaliksi Kallio-Salo-Rajala-Koskinen-Niemelä. Maalipaikkoja saatiin hyvin luotua. Harmitava 5 min rangaistus kuitenkin sotki vähän meidän loppukiriä. Kaveri iski siihen 3 häkkiä ja peli oli taputeltu.

 

Vastaa