Rangersin kesäleirit onnistuneesti läpi

Rangers liikutti kesäleireillä n. 80 innokasta lasta kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla Kirkkoharjun koululla sekä LähiTapiola Sport Centerissä.

Päätösjuhla muiden yhteistyöseurojen
kanssa yleisurheilukentällä (Kirku, Gladius, Salamat ja Rangers)

Makkara maistui jälleen

Leirit oli tarkoitettu kaikille vuosina 2006-2011 syntyneille tytöille ja pojille.
Leireillä liikuttiin yhdessä monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin, hyödyntäen Kirkkonummen keskustan alueen /Masalan LähiTapiola Sport Centerin loistavia tiloja ja lähialueita.

Leiripäiviin sisältyi mm. monipuolisesti pallopelejä ja leikkejä, temppuradalla temppuilua, leikkimieliset Rangers -olympialaiset ja erilaista ulkoliikuntaa. Perjantaina 14.6. vietettiin leirien yhteistä päätöspäivää Kirkkonummen keskustassa. Leirien ohjelmassa otettiin huomioon lasten omia toiveita ja kiinnostuksen kohteita tietysti.

Syyslomaleiri ilmoittautuminen alkanut!

Ilmoittautumiset leireille: https://kirkkonummirangers.myclub.fi