Rangersin kausikortti kampanja sujui mallikkaasti Salibandyväki osti 110 kausikorttia

Huhtikuun lopussa 2018 alkanut kausikorttikampanja saatiin viime viikolla päätökseen. Tavoitteeseen päästin ja 110 kausikorttia lähtee seuran toimistolta Kirkkonummelaiselle salibandyväelle. Kausikortin hinnaksi tuli 60€, joka sisältää 13 miesten edustusjoukkueen kotiottelua.

Kampanja sai sosiaalisessa mediassa hyvän startin. Ostolupauksia tuli ensimmäisellä viikolla kymmeniä ja tasainen tahti jatkui loppuun asti.

Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Janne Tarkiainen on erittäin tyytyväinen lopputulemaan.

– Aika maltillisin odotuksin lähdettiin liikkeelle. Toki oli tiedossa, että sarjanousun myötä kiinnostus tulee varmasti lisääntymään. Kevään aikana tullut hurmos jatkuu myös toivottavasti jo heti ekoista peleistä lähtien syksyllä. Tulemme myös panostamaan itse ottelutapahtumaan enemmän ja tekemään ottelusta tapahtuman koko perheelle. Kausikortti kampanja on näyttänyt toteen sen, että Rangers on mielenkiintoinen tuote, joka kiinnostaa Kirkkonummelaisia. Olemme saaneet paljon uusia kannattajia, nyt pitää pystyä vastaamaan siihen, että meidän tuote on sitä myös jatkossa.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Fager-Pintilä kehuu kampanjan kerrannaisvaikutuksia.

-Mitä suurempi yleisö, sitä enemmän tunnelmaa ja sitä enemmän myytyjä oheistuotteita kuten pullaa, kahvia ja fanituotteita.Unohtamatta tietenkään itse peliä. Iso ja kannustava yleisö sytyttää yleensä myös joukkueen.

Fager-Pintilä luottaa kotiyleisön tukeen ja “Pommarin” hurmokseen myös tulevalla kaudella.

Kaikille kausikortin tilanneille lähtee henkilökohtainen viesti ja ohjeistus miten kausikortti on lunastettavissa itselleen.