Uutiset

Rangersille vierasvoitto ja kotitappio pudotuspeleissä

Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkue aloitti play-offit menneenä viikonloppuna. Vastassa siis divarin pohjoisin vastustaja Limingan Niittomiehet. Paras kolmesta systeemillä mennään, ja voitot ovat tällä hetkellä 1-1.

La 7.3 Liminka-Rangers 4-6

Edari lähti jo perjantaina matkaan, ja hyvä valmistautuminen tuotti halutun tuloksen. Nousujohteisen pelin jälkeen hyvä ryöstö ja ansaittu voitto.

-Saatiin hyvä lähtö, ja vaikka vastustajalla oli ekassa erässä pienoinen momentum meidän hieman huonomman jakson aikana, niin ei isompaa hätää ollut. Omasta näkökulmasta tuli sopiva määrä vetoja ja tilanteita. Pysyi hyvin pelissä sisällä, ja oli todella mukava pelata, kertailee loistavan pelin pelannut maalivahti Kari Vilen.

8.3 Rangers-Liminka 2-8

Sunnuntaina täpötäydessä Pommarissa kaikki odottivat voittomarssia kotijoukkueelta. Kuten urheilussa usein, niin toisin kävi tällä kertaa. Erittäin hyvin ja isolla tahdolla pelannut vastustaja murskasi Rangersin kotiyleisön edessä.

-Pienet oli marginaalit. Me ei oltu ihan valmiina tähän pelin, mikä voi kuulostaa jopa uskomattomalta. Liminka on niin kova jengi, että jos et ole fyysisesti sekä henkisesti ihan läsnä koko aikaa, niin tulos on tämä. Tämä on toki play-off-maailmaa, ja me ei nyt käytetty tilaisuutta hyväksemme. Nopea purku käytiin äijien kanssa, ja nyt jo katseet kohti tiistaita ja ratkaisevaa kolmatta ottelua. Kaikki laitetaan peliin, että täällä Pommarissa vielä säbäkevät jatkuu, tiivistää päävalmentaja Fager-Pintilä.

Kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan ti 10.3 klo 19.

Vastaa