Uutiset

Rangersilla iso vuori kiivettävänä keskiviikkona

-Keskiviikkona pelataan veitsi kurkulla kahden tappion jälkeen. Voitto Hämeenlinnassa ja homma kääntyy meille viikonloppuna, piirtelee fläppitauluunsa liigakarsinnan jatkokuvioita Rangersin päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Pääsiäinen oli Rangersille melkoinen kärsimysnäytelmä. Liigakarsinnan avauksessa
pitkäperjantaina Hämeenlinnan Steelers oli kotikaukalossaan vahvempi maalein 8 – 2. Pääsiäispäivänä sama tahti jatkui Pommarissa, missä Steelers vei voiton 3 – 8. Teräsmiehet johtaa karsintaa 2 – 0 voitoin ja ottelusarja on katkolla joukkueelle keskiviikkona Loimua Areenalla.
-Iso vuori meillä on kiivettävänä, myöntää Fager-Pintilä.
Kiipeämistä hankaloittavat loukkaantumiset. Ykköskentästä Kaius Klemetti joutui sivuun jo Divarin finaaleissa. Divarin maaliskuun pelaajaksi valittu Erik Helenius puolestaan sai avauskamppailussa Hämeenlinnassa pahan näköisen töötin selkäänsä ja hänen pelaamisensa keskiviikkona onkin vielä epävarmaa.
Rangersin ykkönen on kantanut joukkueessa isoa vastuuta. Kun ykköskentästä putoaa kaksi pelaajaa pois, se näkyy väistämättä kaukalossa. Rangers-valmennus onkin joutunut rakentamaan kenttäkoostumukset uuteen malliin.

Kaikki irti keskiviikkona

Steelersin pelaaminen ei ole yllättänyt Rangersin päävalmentajaa. -Pitkälle sellainen jengi sieltä on tullut, kuten osattiin odottaakin. Vastustaja rankaisee meidän pienistä virheistä kovalla prosentilla.
Steelers on ollut parempi erikoistilanteissa ja tekee pieniä asioita meitä tarkemmin.
Sebastian Fager-Pintilä tietää, missä omalla joukkueella on parannettavaa keskiviikkona.

-Meidän on pelattava rohkeammin pallottomana. Riskejäkin pitää ottaa. Kaikki pitää saada irti.
Vaikka Rangers pelaa ns. veitsi kurkulla, paineet Fager-Pintilä sysää Steelersin niskaan.
-Erot joukkueiden välillä ovat pienet. Ottelu ratkeaa pitkälti tunnepuolella. Meidän pitää olla pelin alussa aggressiivisempia, jotta pääsemme heti kiinni otteluun. Ensimmäisen maalin merkitys on todella iso, tietää Sebastian Fager-Pintilä.

Keskiviikon ottelu alkaa kello 18.30. Rangersin voittaessa karsinta jatkuu lauantaina Pommarissa kello 16. Ja tarvittaessa vielä sunnuntaina 11.4. kello 17 Hämeenlinnassa. Jos Steelers voittaa keskiviikkona, karsinta päättyy ja hämeenlinnalaiset uusivat paikkansa F-liigassa.

TEKSTI: Mikko Karlsson

Vastaa