Rangers vanhalla pohjalla uuden haasteen kimppuun.

Kirkkonummi Rangers lähtee tulevaan Divarikauteen tutulla kokoonpanolla. Joukkueen runko säilyi hyvin pitkälti viime vuoden kaltaisena, joten kentällä tullaan näkemään sopivassa suhteessa niin nuoruuden intoa kuin kokemuksen varmuutta. A-junioreiden SM-sarjassa marinoituneet 96/97 ikäluokat onnistuttiin pitämään nousun myötä omalla kylällä ja kun siihen lisätään pidempään mukana olleet, mutta edelleen motivoituneet pelaajat ei suuriin muutoksiin ollut tarvetta.

Viime vuoden joukkueesta lopettavat Sebastian Fager-Pintilä, Saku Välimäki ja  Antti-Jaakko Alanko, joiden merkitys on ollut kokemuksen ja esimerkin myötä merkittävä tekijä nuorisokaartille.

Valmennukseen pientä muutosta.

Viime vuoden lähes voitosta voittoon joukkueen luotsannut Jari Kallion tiimi saa uuden veturin, kun Sebastian Fager-Pintilä hyppää pelaajauralta päävalmentajan rooliin. Aiemmin Fager-Pintilä on valmentanut seuran A- junioreita kausilla 2015-2017.

”Nuori, taitava ja se kuuluisa nälkäinen ryhmä on kasassa. Monta vuotta tehty määrätietoisesti hommia nousun eteen kentällä ja sen ulkopuolella. Todella hyvin fiiliksin olen lähdössä hienoon, mutta haastavaan projektiin. Kokemusta divaritason peleistä ei monellakaan pelaajalla ole, mutta paikataan se  taidolla, nopeudella ja luovuudella. Maanantaina 14.5. pistettiin kausi käyntiin treenien merkeissä. Hyvä kesäharjoittelu tulee antamaan pohjan koko kaudelle ja teemme siinä tiivistä yhteistyötä A-juniorien kanssa. Muutama kovan tason pelimies on vielä toukokuussa tulossa mukaan”, lupailee päävalmentaja Fager-Pintilä.

”Olen todella tyytyväinen kuinka helposti joukkueen ja valmennuksen kokoaminen ensi kautta varten on mennyt. Se kertoo paljon joukkuehengestä ja seuran tarjoamasta laadukkaasta harjoitteluympäristöstä kun kaikki, joilla ei ollut siviilipuolen esteitä panostaa divaripeleihin, halusivat jatkaa Rangersissa. Pommarin ainutlaatuinen tunnelma tältä keväältä varmasti helpotti pelaajien päätöstä. Toivon Kirkkonummelaisten löytävän tiensä pommariin myös syksyllä ja tehdään siitä vaikea paikka vierasjoukkueille.”, kertoo joukkueenjohtaja Janne Tarkiainen.

Kausikorttikampanja sai pari lisäpäivää ja päättyy ylihuomenna perjantaina. Vielä ehdit mukaan!!

Rangersin miesten edustusjoukkueen sopimustilanne kaudelle 2018-2019

• MV: