Rangers on nimennyt poika-sekä miespuolen vastuuvalmentajat kaudelle 2020-2021 Rangersin poikapuoli alkaa hahmottumaan

Haasteellisia aikoja eletään yhteiskunnassa, mutta eteenpäin on mentävä ja katse kohti tulevaa.

Miesten edustusjoukkue (Sebastian Fager-Pintilä)

-Kaikkihan tietää, että kausi loppui seinään ja harmittavasti meillä oli hyvä vire meneillään. Kaikki oli mahdollista niin jättihän se vähän hampaankoloon. Mutta itse ainakin olen asian jo käsitellyt ja katse on jo tiukasti tulevassa. Mukavasti on ollut yhteydenottoja ja kiinnostusta Rangersia kohtaan eli uskon, että saamme hyvän ja meidän näköisen joukkueen myös tulevalle kaudelle, tiivistää Fager-Pintilä.

Päävalmentaja, Sebu 045-2339498

M2 (Peter Dahlgren)

-Juniori-iän ohittaneet ja toki pelurit, joita ei tällä hetkellä oman elämän tilanteen mukaan tavoitteellinen harjoittelu sekä pelaaminen anna edellytyksiä. Pelaajan työ/opiskelu kiireet vaikuttavat usein tähän merkittävästi. Haluamme kuitenkin pitää pojat mukana toiminnassa sekä tarjota heille väh.2 x kertaa viikossa hyvät treenit. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina monen pelaajan elämän tilanteen takia. Teemme kuitenkin yhteistyötä edustusjoukkueen kanssa ja täältä varmasti muutama pelaaja nousee jo tulevankin aikana ihan pelaavaan kokoonpanoon, kun elämän tilanne sen sallii, kertoo Dalle.

Päävalmentaja ”Dalle”

‪050-5828250

A-B juniorit Janne Mustonen

-Tavoitteellista ja sitoutunutta toimintaa. Ville Mäkelän johdolla sekä ohjeistuksella vedetään kaikkien aikojen kesä. Tiivis yhteistyö m1 kanssa. Kasvattaa pelureita M1-joukkueeseen ja toki opastaa urheilijan elämään. Antaa hyvät valmiudet tulevaisuuteen salibandyn ja toki elämän osalta, niputtaa päävalmentaja Mustonen.

A-B juniorien runko ja joukkue pyritään kasaamaan huhtikuun alkuun mennessä.

Janne Mustonen ‪040-5020641

C1-juniorit Mikko Wikström

– Suurin osa pojista minulle jo entuudestaan tuttuja. Tämä toki helpottaa lähtöä kauteen. Tulemme panostamaan fyysisten ominaisuuksien parantamiseen. Viime vuonna joukkue oli ensimmäistä kertaa seuran organisoimassa kesäharjoittelussa mukana ja sitä tullaan jatkamaan. Ennen kaikkea näen, että jokaisen pelaajan pitää saada siitä enemmän irti ja nimenomaan itse ymmärtää sen positiiviset vaikutukset itse peliin. Kehitetään ikäryhmien välistä tekemistä/yhteistyötä ja saadaan vielä enemmän yhteisiä toimintatapoja ja malleja paremmin käytännön tasolle. Tuo poikien henkinen puoli kiinnostaa ja miten he kokevat ja näkevät asiat ja haasteet? Siinä on työmaata mihin pyrin löytämään pojille apuja ihan perusarkeen, pohtii Mikko.

Päävalmentaja “Vito” 040-7031311

C2-juniorit Kim Hiltunen ja Jontte Wiberg

– Tulevalle kaudelle yhdistämme 06 ja 07 ikäluokat, eli yksi isompi C2 joukkue. Tulemme tekemään kaksi peliryhmää, jolla pyritään mahdollistamaan kaikille omantasoinen kehittyminen ja oman tasoiset pelit. Toki tämä meinaa tiivistä yhteistyötä C1-ikäluokan kanssa. Meillä on monta tosi taitavaa poikaa joukkueessa, mutta fysiikassa jäädään vähän jälkeen, joten fysiikkatreenien määrä tulee kasvamaan. Kulmatilanteista pitää tulla ensimmäisenä pois pallon kanssa, kertaa Kim joukkueen lähtötilannetta.

Valmentaja Kim Hiltunen 050-3628380

Joukkueiden valmennustiimejä täydennetään vielä lähiviikkoina.

Seuran nuorimmissa ikäluokissa on myös täysi tohina ja suunnittelu päällä koskien kautta 2020-2021. Valmentaja sekä toimihenkilöistä tullaan tiedottamaan lähiaikoina tarkemmin.

Lisätietoja seuran valmennuspäälliköltä: paallikko@kirkkonummirangers.fi

Mukaan toimintaan: