Uutiset

Rangers on hakenut Divari-vauhtia kuntosalilta ja Jerikon mäistä Rangers-Esport Oilers 26.7.2018 klo 19.00 keskustan väestönsuojassa

Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkueen valmistautuminen Divari-kauteen on hyvässä vauhdissa. Kuuden viikon kova fysiikkajakso päättyy juhannukseen. Päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä on tyytyväinen joukkueen harjoitusintoon ja -ilmeeseen.

 

-Pelaajat ovat olleet hyvin ja aktiivisesti mukana. Kaikista näkyy, että nyt mennään täysillä kohti Divaria, iloitsee Fager-Pintilä.

Fysiikkajakson vetovastuussa on aiempien kesien tapaan ollut Ville Mäkelä. Pelaajat ovat vuodattaneet hikeä niin LähiTapiola sportcenterin kuntosalissa ja pelikentillä kuin Jerikon mäissäkin.

-Treenien kovuus on lisääntynyt aiemmista vuosista. Myös omatoimisessa harjoittelussa on nähtävissä selkeä asenteen kohentuminen.

Rangers on harjoitellut maanantaisin ja keskiviikkoisin Masalassa fysiikkaa ja lajitreeniä. Näillä harjoituksilla on haettu lisää sekä nopeutta että liikkuvuutta. Torstaisin joukkue on tahkonnut Jerikon mäissä.

Päävalmentaja Fager-Pintilä arvioi, että juhannusviikolla harjoitusten rasitus alkaa jo näkyä pelaajissa. –Tehot harjoituksissa ovat koko ajan kasvaneet ja se näkyy nyt kuudennella harjoitusviikolla.

Harjoitusringissä on 18 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Lisäksi mukana on ollut 3 – 5 A-junioria.

Rangersin mukana kesätreeneissä on ollut mukana myös liigajoukkue Happeen maalivahti Markus Laakso. –Hän on näyttänyt meidän maalivahdeille esimerkkiä veskarin harjoittelusta.

 

Vahvistuksia taustatiimiin

 

Rangersin edustusjoukkue on saanut kesäkuun aikana vahvistuksia joukkueen taustatiimiin. Joukkueenjohtaja Janne Tarkiaisen aisapariksi on tullut Simo Turpeinen. Hänellä on pitkä kokemus superpesisjoukkue Joensuun Mailan joukkueenjohtajana.

Hieroja Mauri Salo on tehnyt jo aiemminkin yhteistyötä Rangersin kanssa. Nyt hänen roolinsa kasvaa. Päävalmentaja Fager-Pintilä toivoo Salolta apua etenkin vammojen ennaltaehkäisyssä.

Jalkaterapeutiksi valmistuva Ella Vehanen tuo puolestaan osaamisellaan apua mahdollisten vammojen teippaukseen.

 

Harjoitusvauhtia Ruotsista

 

Juhannuksesta joukkueella alkaa kahden viikon omatoimijakso. Sen ajan päävalmentaja Sebastian Fager-Pintiläkin ehtii vetää hieman henkeä ja lomailla perheen kanssa.

Heinäkuun puolen välin jälkeen tahti harjoituksissa taas kiihtyy. Heinäkuun lopulla alkavat myös harjoituspelit. Ensimmäisessä Rangers kohtaa liigajoukkue Esport Oilersin Pommarissa torstaina 26.7.

Rangers kohtaa harjoituspeleissä myös toisen liigajoukkueen eli Steelersin sekä Divarissa vastaan tulevan FBC-Turun.

Joukkue hakee harjoitusvauhtia kotimaan vastustajien lisäksi Ruotsista. Rangers leireilee elokuun lopulla naapurissa ja pelaa harjoituspelit kahta Allsvenskanin joukkuetta vastaan.

-Elokuu on kiireinen. Lähes joka viikonloppu on joku turnaus tai harjoituspeli, kertoo päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Samaan aikaan, kun joukkue valmistautuu täysillä Divari-kauteen, Rangersin taustajoukot tekevät aktiivisesti töitä yhteistyökumppaneiden hankkimiseksi.

-Toivottavasti paikallinen elinkeinoelämä lähtee aktiivisesti mukaan yhteistyöhön Kylien jätkien kanssa. Pelaaminen valtakunnallisessa sarjassa antaa yhteistyökumppaneillemme aivan uuden mahdollisuuden näkymiseen, sanoo päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

 

Päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilän johdolla Rangers on vuodattanut hikeä harjoituksissa niin kuntosalilla kuin Jerikon mäissäkin.

 

TEKSTI JA KUVA Mikko Karlsson

 

 

 

 

 

Vastaa