Rangers jatkaa tappiotta Divarissa, Suomen Cup taival päätökseen

Divari: ÅIF – Rangers 5-6

Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkue palasi jälleen korona­ka­ran­teenin jälkeen voitokkaasti pelikentille. Tiukassa lauantaina pelatussa ottelussa kaatui viime vuonna saliban­dy­lii­gassa pelannut Sipoolainen ÅIF.

Ottelu alkoi Rangersin täydellisessä hallinnassa ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivatKylän Jätkille luvuin 5-1. Kaksi viimeistä erää oli tasaisempaa ja vastustaja pääsi vielä viime hetken maalilla maalin päähän. Täydet kolme pistettä saatiin kuitenkin Kirkkonummelle ja täten Edarin voittoputki jatkui jo neljään otteluun.

-Lauantain pelin ensimmäinen erä oli varmasti ehjintä ja parasta salibandya tällä kaudella meiltä. Sekä pallollinen että palloton peli näytti pitkälti siltä mitä me halutaan. Jostain kumman syystä ote kuitenkin herpaantui ja päästettiin kaveri mukaan. Tässä lajissa tilanteet muuttuvat todella nopeasti ja tiukille meni, mutta hieno taistelu meiltä kaikkineen haasteellisen karan­tee­ni­jakson jälkeen, toteaa päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Suomen Cup: Hawks – Rangers 9-7

Edarin viikonlopun täydensi sunnuntaina pelattu Suomen cupin ottelu Helsinkiläistä Hawksia vastaan. Alkukaudesta jo kohdattu Hawks oli tällä kertaa parempi luvuin 9-7. Täten Hawks kuittasi alkukauden tappionsa Kylän Jätkille. Sunnuntain kokoonpano oli melkoisesti muuttunut loukkaan­tu­misten ja poissaolojen takia. Rangers vastasi kuitenkin hyvin hieman haasteellisen lähtökohtaan ja ottelu oli tasaista maali-iloittelua alusta asti.

-Sunnuntaipelin startti oli myös hyvä. Valitettavasti trendi oli tässäkin hieman laskeva ja päästettiin liikaa helppoja maaleja, jotka ovat pysyneet poissa alkukaudesta meidän osalta. Sunnuntain kokoonpanossa oli aika iso rotaatio ja haluttiin kierrättää ja jakaa fyysistä kuormaa. Myös kilpailu pelipaikoista on tällä hetkellä kova ja näytönpaikkoja haluttiin antaa. Hyvin äijät siihen vastasivatkin. Erityis­mai­nintana Niko Merikukka ja Tatu Kivelä pelasivat hyvät ottelut ja nuori maalivahti Jesse Nyman otti hyviä koppeja, vaikka tuo maalimäärä iso omiin olikin. Nyt toivotaan ehjiä treeniviikkoja, niin saadaan hommaa vietyä eteenpäin, summasi päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Divarin kaikki ottelut näet Solidsport-kanavilta !

Seuraavaksi Rangersin miesten edustus­jouk­kueen kohtaa la 31.10 klo 18:00 vieraissa Limingan Niittomiehet (LNM).

Vieraspeliä voit hyvin seurata suorana kotisohvalta. Kannusta ja kannata Kylien Jätkiä täältä: