Uutiset

Rangers D-tytöt hakee uusia pelaajia kaudelle 2018-2019 Tytöt päättivät salibandykauden 2017-2018 iloisissa merkeissä HJC-turnaukseen

D-tyttöjen pelikausi 2017-2018 päättyi kaksipäiväiseen Helsinki Junior Challenge-turnaukseen, joka on Suomen suurin salibandyn junioriturnaus. Koska joukkue perustettiin vain vuotta aiemmin, oli odotettavissa iso haaste ja kovia vastustajia ympäri Suomea sekä Ruotsista asti. Lauantaina oli lohkon alkusarjassa kolme peliä ja vastassa EräViikingit Helsingistä, FBI Tullinge Tukholmasta ja PSS Porvoosta. Jo heti ensimmäisestä pelistä EräViikinkejä vastaan tuli selväksi turnauksen kova taso. Tytöt olivat selvästi puolustuskannalla ja lopulta ErVi vei pelin selvin numeroin. Seuraavissa peleissä tytöt saivat jo paremmin pelistä otetta ja päästiin suhteellisen tasaväkiseen taisteluun. Ennen kaikkea joukkueen yhteishenki osoittautui erittäin vahvaksi ja pelistäkin varmasti opittiin uusia asioita.

Sunnuntaina turnaus jatkui jatkosarjan peleissä, joista vastassa oli ensin OLS Oulusta. Tiukan taistelun jälkeen OLS sai käännettyä pelin voitokseen ja viimeisen sijoituspeliin Rangeria vastaan tuli edelliseltä päivältä tuttu PSS, joka puhtaasti sai voiton väsyneistä tytöistämme.

Turnaus oli erittäin onnistunut ja siitä jäi kaikille hyviä muistoja. Joukkueen valmennus, Hipa ja Romsi, on tehnyt hyvää työtä ja kauden hankalasta alusta ja niukasta rosterista huolimatta on päästy myös nauttimaan voitoista kauden vanhetessa. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle 2018-2019. Uusia tyttöjä otetaan lämpimästi mukaan joukkueen toimintaan. Tyttösäbä on timanttia!

Vastaa