Uutiset

Rangers aikoo siirtää ratkaisun sunnuntaiksi Poriin

 

-Laitetaan kaikki peliin lauantaina ja haetaan ratkaisu sunnuntaina Porista, tiivistää päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä Rangersin pelisuunnitelman viikonlopuksi.

Porin Karhut siirtyi Divarin finaalisarjassa 2 – 1 johtoon, kun joukkue voitti keskiviikkona kotikaukalossaan Rangersin maalein 9 – 6. Varsinkin ensimmäinen erä oli murhaava ja Karhut vei sen 5 – 1. Toisen erän voitti Rangers 1 – 2 ja kolmas pelattiin tasan 3 – 3. Karhut tuli ärsytettynä kolmanteen kohtaamiseen, kun Rangers oli sunnuntaina katkaissut Karhujen 20 ottelun voittoputken 4 – 3 voitolla Pommarissa.
-Karhujen valmennus oli reagoinut sunnuntaihin ja joukkue lähti keskiviikon kohtaamiseen kahdella kentällä. Ensimmäinen erä oli meiltä kehno ja toisinto lauantailta. Olen ylpeä joukkueesta, sillä se jaksoi uskoa mahdollisuuksiin, vaikka olimme 5 – 1 tappiolla, sanoo Sebastian Fager-Pintilä.

Röyhkeyttä ja nöyryyttä lisää

Rangers on lauantaina Pommarissa ns. selkä seinää vasten, sillä finaalisarja on ensimmäistä kertaa katkolla Karhuille.
-Tulee varmasti tiukka ottelu. Laitetaan kaikki peliin ja haetaan sitten ratkaisu sunnuntaina Porista.
-Karhut tulee varmasti kovalla höökillä heti alkuvihellyksestä. Meidän pitää olla hyvin hereillä. Avausmaalin merkitys on iso, arvioi Fager-Pintilä.
Rangers-valmennustiimi joutuu miettimään pientä viilausta ketjujen kokoonpanoissa loukkaantumisten takia.

-Harjoittelemme kevyesti ja viikonloppuna pelataan taas, ensin lauantaina
kotona ja sitten sunnuntaina ratkaiseva viides ottelu Porissa. Tulee tiukka viikonloppu, linjaa Fager-Pintilä.
Hän naulaa muutaman teesin, joilla sarja käännetään ja Kylän Jätkät juhlii sunnuntaina nousua F-liigaan.
-Meidän pitää puolustaa nöyremmin kuin keskiviikkona. Hyökkäyspäässä pitää olla hemmetin paljon röyhkeämpiä. Kun mestoja tulee, ei siirrellä palloa, vaan vedetään.
Keskiviikkona Rangers ei saanut Karhujen ykköskenttää kuriin. Valmennustiimi pohtiikin nyt keinoja ykkösen terän tylsyttämiseksi.
Joukkue päätti jo keskiviikkona paluumatkalla Porista, että sarja viedään tappiin asti ja siirretään ratkaisu sunnuntaille.

-Teemme Karhujen elon ja olon vaikeaksi Pommarissa. Monen pienen asian pitää onnistua lauantaina. Kun voitamme lauantaina, tämä kääntyy meille, vakuuttaa päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

 

-Avausmaalin merkitys on iso lauantaina, ennakoi Sebastian Fager-Pintilä.

TEKSTI Mikko Karlsson

Vastaa