Nuorten maajoukkue hyökkääjä Edarin haaviin

Esport Oilersista siirtyvä Justus Mustonen (s.2002) on Edarin uusin pelaajahankinta. Pelaaja uran alussa Rangersia edustanut Jude on viimeiset vuodet pelannut kivenkovissa Esport Oilersin NGB ja NGA -joukkueissa.

Mustonen on osallistunut myös kaikkiin U-16 maajoukkueen ottelu- ja leiritapahtumiin.

-Juden mukaan tulo on aivan loistava lisä joukkueeseen. Nuoresta iästään huolimatta uskon, että Jude on valmis näihin peleihin. Tunnen Juden jo pikkupojasta lähtien ja pidän häntä yhtenä ikäluokan kärkipelaajista. Viime kausi osoitti, että divarissa iällä ei ole väliä vaan yhä useampi nuori pelaaja löi itsensä todenteolla läpi. Pelaajalla on kovat tavoitteet salibandyn pelaamisen suhteen ja hienoa, että hän valitsi Rangersin tässä vaiheessa uraansa. Kovat miesten pelit varmasti kehittävät häntä. Huikee homma kaikinpuolin, kertoo päävalmentaja Fager-Pintilä.

-Kiva tulla takaisin Kirkkonummelle ja Kylän Jätkiin. Uskon Rangersin oleva oikea seura tähän kohtaan uraani. Rangersin taitava joukkue ja pallollinen pelitapa tukee varmasti kehitystäni. Innolla odotan jo tulevaa kauden alkua. Oilersista vietetty aika oli hienoa ja sain sieltä loistavia kokemuksia. Nyt kuitenkin pelit jatkuu Rangersissa ja haluan kiittää kaikkia Oilersissa mukana olleita pelaajia, toimihenkilöitä ja erityisesti valmentajia.

Jude palaa Kirkkonummelle ensi kaudella