Uutiset

Naisten edustusjoukkueen runko tulee tässä

Kirkkonummi Rangersin naiset kaudella 2021-2022

Erittäin haasteellisen viime kauden jälkeen joukkueessa on tapahtunut varsin laajoja muutoksia pelaajistossa. Osa viime kauden pelaajista ja taustoista siirtyi uusien haasteiden pariin, kiitos heille kauden mahdollistumisesta. Nousevalle kaudelle kuitenkin joukkueen runko säilyy hyvin kasassa. Muualtakin on ollut halukkuutta pelata Kylillä niin naisten joukkueessa tulee olemaan riittävästi laajuutta ja laatua viedä kausi onnistuneesti ja tavoitteellisesti läpi.

Kokemusta ja nuoruuden intoa

Joukkueessa on mukana sekä “ ikiRangereita” ja pitkään Rangersissa pelanneita, että myöskin uudempia tuttavuuksia. Mukana on myös pelaajia, jotka palaavat vuosienkin tauon jälkeen kasvattajaseuraansa. Joukkue kokonaisuudessaa on erinomainen yhdistelmä nuoruuden intoa sekä kokemusta ja karismaa.

Monipuolinen harjoittelu

Joukkue on aloittanut yhteisharjoittelun toukokuun alussa pääasiallisena tavoitteena rakentaa fyysisiä ominaisuuksia positiivisiksi lajin kannalta seuran fysiikkavalmentajan Ville Mäkelän johdolla. Joukkue kokonaisuudessaan on ollut erittäin tyytyväinen aikaansaannoksiinsa ja tapahtuneeseen kehitykseen. Juhannukselta alkanut muutaman viikon omatoimijakso on myös tarkkaan suunniteltu lajiominaisuuksien kehittämiseksi. Heinäkuun puolella palataan jälleen joukkueharjoittelun pariin, jolloin pureudutaan entistäkin syvemmälle itse pelaamiseen.

Kesän harjoittelu on testienkin mukaan sujunut hyvin.

 

Joukkueen harjoitusaktiivisuus on ollut erittäin hyvä sekä asenne, jolla naiset tekevät töitä ei anna kuin mahdollisuuden kehittyä. Kaikkineen pelaajien tekemisessä on päälimmäisenä näyttäytynyt yhtenäisyys sekä hauskan pito. Joukkue tekee töitä tosissaan muttei totisesti.

Monipuolista harjoittelua ja uusia tuulia on tuotu harjoitteluun.

 

Pelillisesti Rangersin naiset tulevat olemaan joukkue, joka pyrkii aktiiviseen ja luovaan peliin niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan. Joukkueessa on lupa pelata rohkeasti omilla vahvuuksillaan eikä virheitä pidä pelätä. Pelaajien tulee tehdä itsenäisiä päätöksiä ja reaktioita viisikon sisällä yhtenäisesti. Samoin jokaisen pelaajan tulee voida luottaa joukkekaveriinsa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Joukkueen pelit tulevat varmasti olemaan vauhdikkaita ja viihdyttäviä myös katselijoille. Sarja käynnistyy lokakuun alussa. Sarjasta kaikkineen tulee varmasti mielenkiintoinen, koska lähes kaikki muut yhdeksän joukkuetta ovat itsellemme vieraita, kuvailee päävalmentaja Neulasalmi.

Täksi kaudeksi tullut Timo Neulasalmi on saanut lyhyessä ajassa jo paljon aikaan.

 

Kirsikkana  kakun päällä viime kaudella niukasti F- liigasta pudonnut naapuripitäjän LoSB. Loput joukkueet tulevat tunnetusti laadukkailta salibandyalueilta Varsinais- Suomesta sekä Pirkanmaalta. Naisten 1-divisioona pelataan turnausmuotoisena ja jo nyt on varmistunut, että Rangers emännöi  kauden kuluessa kahta kotiturnausta, joista ensimmäinen on 16.10.

Joukkue ei ole vielä varsinaista tavoitetta itselleen asettanut, mutta toiveena olisi pelata keväällä mahdollisimman pitkään, kun aurinko jälleen on korkealla ja muuttolinnut palanneet.

Pelaajat ja toimihenkilöt:

Sasha    Gallen
Katri    Halttunen
Wilma    Holst
Miia    Hänninen
Maria    Jeskanen
Johanna    Jänkä
Jasmin    Jänkä
Sari    Kaarela
Minttu    Kangasniemi
Mira    Koponen
Oona    Kyllönen
Noora    Lahtinen
Sofia    Lehtomäki
Lotta    Lindqvist
Oona    Neulasalmi
Minna    Nurminen
Frida    Pelin
Siru    Pyykkö
Sara    Sarkomaa
Lotta    Takkula
Terhi Talvitie
Elina    Vinkki

Päävalmentaja Timo Neulasalmi
Valmentaja Timo Kari

Vastaa