Naisten edustusjoukkueen kuulumisia

Naisten edustusjoukkuetta kasataan parhaillaan. Pitkään naisten 2-divisioonassa pelannessa joukkueessa puhaltaa uudet tuulet tai näin ainakin toivotaan.

-Pyrimme hakemaan naisten edustusjoukkueelle uutta tulemista ja suuntaa. Tarkoitus on nostaa harjoitusmääriä ja vaatimustasoa. Tämä avaa hyvän mahdollisuuden nuorelle pelaajlle kehittyä ja saada vastuuta. Naisten 2-divisioona on hyvä paikka kasvaa ja kehittyä nuorelle pelaajalle. Tämä ei tarkoita, että kokemusta tai nykyisiä pelaajia ajetaan pois vaan haluamme pitkällä tähtäimellä nostaa edustusjoukkueen valtakunnalliselle tasolle.

Harjoitusmäärät tulee olemaan keskimäärin 3 kertaa viikossa. Yksi suuri muutos on ohjattu kesätreeni, jonka vetää Ville Mäkelä. Mäkelän tuomat tulokset juniori ja miesten puolella on ollut positiivisia ja itse näen, että tämä pitää saada myös tyttö- ja naispuolelle.

A-B junioreita mukaan?

-Jokainen tietää tyttö-naissalibandyn haasteet varsinkin A-B ikäluokissa. Opiskelut, työ ja muut kiireet vievät tyttöjä pois lajista. Tarkoituksemme on kuitenkin saada ensi kaudelle 2019-2020 A-tyttöjen joukkue, joka tekee tiivistä yhteistyötä Edarin kanssa. Meillä on nuoremmissa ikäluokissa tehty hienoa työtä ja todella vaikuttunut valmentajien ja toimihenkilöiden aktiivisuudesta ja heittäytymisestä seuran eteen, nöyrä kiitos siitä heille.

Pikkujunnuissa on mahtava meininki

A-B tytöille pystymme tarjoamaan hyvää treeniä 3 kertaa viikossaympäri kauden, hyvän ohjatun kesätreenipaketin, vastuuta ja ennenkaikkea pyrimme haastavassa iässä pitämään kustannukset alhaalla.

A-tyttöjen divari sekä naisten 2-divisioona maksaa meillä yhteensä 60€/kk ja tällä paketilla uskon olevamme erittäin kilpailukykyinen kenen tahansa kanssa, kertoo valmennuspäällikkö Fager-Pintilä.

Avoimet harjoitukset Pommarissa:

Ma 1.4., 8.4. ja 15.4.29.4     klo 20:00 – 22:00

Ke 3.4., 10.4. ja 17.4. 24.4   klo 17:30 – 19:00

Osoite: Kirkkotallintie 6 (Kirkkonummi)

Yhteydenotot:

Päävalmentaja Joakim Wollsten: