Uutiset

NAISTEN EDUSTUSJOUKKUEEN KAUDEN AVAUS LÄHESTYY

Harjoitusotteluissa lupauksia herättäviä otteita

Naisten edustusjoukkue pelasi yhteensä 6 harjoitusottelua kauden alla. Näistä ensimmäinen pelattiin tutuissa olosuhteissa LähiTapiola Sport Centerissä, jossa vastaan asettui Oilers X joukkue. Hyvän alun, 3-0, jälkeen otteiden herpaantuminen teki loppuottelusta haastavan, mutta lopulta pelistä 4-3 voitto. Seuraavaksi paineltiin Askolaan Jokereiden emännöimään Askola Games turnaukseen, jossa pelattiin kolme peliä, peliajan ollessa 2x 20min/peli. Askolasta tuotiin Kirkkonummelle hopeaa, mutta pelillisesti ei päästy juurikaan eteenpäin. ”Sekavaa peliä koko päivän, jossa yksittäisten pelaajien hyvät suoritukset toi kaksi voittoa, joukkueena ei oltu kovinkaan vahvoja ja finaalissa oli päivän kaksi ensimmäistä peliä tyhjentäneet tankin kokonaan, eikä saatu enää oikein mitään aikaiseksi.”, analysoi valmennus Askolan retkeä. Seuraavaksi naiset matkasivat Lohjalle naisten F-liigan B-lohkossa pelaavan LoSBin vieraaksi. Ottelun lopputuloksena 2-1 kotijoukkueelle. ”Ensimmäinen erä oltiin parempi joukkue, toisessa peli vähän tasoittui ja kolmannessa vastustaja sai sitten hiukan kierroksia nostettua ja meni ohi. Kokonaisuus oli kuitenkin hyvä ja Askola Gamesiin verrattuna oltiin paljon parempia joukkuepelissä. Viimeistely ei onnistunut eikä sitä myöden saatu palkintoa hyvästä työstä. Nyt oli jo kuitenkin selkeästi ajatusta pelissä, eikä vain yritetty väkisin painaa vastahyökkäyksiä vaan päästiin välillä kunnolla pyörittämään omaa pallollista peliä.”, kommentoi vastuuvalmentaja Köpsi Lohjan peliä. Viimeisin harjoituspeli pelattiin jälleen Masalassa LähiTapiola Sport Centerissä ja vastassa oli SBSV. Alkukankeuden jälkeen peli käännettiin väkisin voitoksi, loppulukemat kirjattiin 3-2. ”SBSV pelin alussa oltiin ihan unessa ja vastustaja karkasi 0-2 johtoon. Sieltä kuitenkin hieno nousu takaisin kuskin paikalle. Aika paljon annettiin harhasyöttöjä ja pelattiin palloa pieniin tiloihin jolla tehtiin pelistä itselle vaikeata. Posina ehdottomasti nousu takaa ohi ja useamman kentän kyky tehdä pitkiä hyökkäyksiä.” , totesi valmennus syksyn viimeisestä harjoituspelistä.

Kausi alkaa

Naisten edustusjoukkueen kausi alkaa 4.10. Vantaalla Myyrmäen Urheitalolla, vastaan tuolloin asettuu ensin Northern Stars ja päivän jälkimmäisessä pelissä SS Nova. Molemmat joukkueet kuuluvat ennakkokaavailuissa sarjan kärkikastiin, joten heti alkuun naiset pääsevät kunnolla mittaamaan tasonsa. Pieniä muutoksia
otteluohjelmaan tuli, kun Steelers II luopui sarjapaikasta. Toinen naisten sarjoissa sarjapaikastaan luopunut joukkue on Pelicans F-liigan B-lohkosta, joten mielenkiinnolla odotellaan liitosta uutisia mitenkä F-liigan sarjapaikat täytetään ensi kaudeksi. Kauden alla on naisten joukkueessa myös hieman pelaajaliikennettä tapahtunut ja tällä kertaa ovi kävi sisäänpäin. Juulia Karin opiskelut Tampereella mahdollistavat kuin mahdollistavatkin hänen pelaamisensa Rangersissa. Näin hänen jo aiemmin uutisoitu siirtymisensä toiseen joukkueeseen ei toteudukaan. Lisäksi jo viime kaudella naisissa debytoinut ja aikuisten sarjoissa ensimmäisen maalinsa iskenyt Anni Kurvinen on myös tehnyt sopimuksen naisten kanssa ja liittynyt naisten harjoitusvahvuuteen. ”Odottava fiilis, viimeksi maaliskuussa pelattu tosipelejä ja kautta on kyllä odotettu kaikki todella paljon. Hyvä startti pitää saada ja pysyä heti alusta asti lohkon kärkikamppailussa jos meinataan keväällä pelata vielä helmikuun jälkeen.” , toteaa Köpsi alkavasta kaudesta . Naisten runkosarjaa pelataan 4.10.2020-27.2.2021 välinen aika, jonka jälkeen nousu- ja putoamiskarsinnat. Lohkon keskivaiheille päätyminen tietää siis kauden päättymistä jo helmikuun lopussa. Kotiturnauksia naisilla on kolme, 17.10.2020, 19.12.2020 ja 6.2.2021, tervetuloa kyseisinä päivinä Pommariin kannustamaan naiset voittoihin!

17.10.2020, 19.12.2020 ja 6.2.2021, tervetuloa kyseisinä päivinä Pommariin
kannustamaan naiset voittoihin!

Vastaa