MUN KYLÄT

MUN KYLÄT -KAMPANJA

Viimeinen kesäkuukausi pyörähtää käyntiin ja lämpö hellii ainakin osana päivistä Kirkkonummella. Kirkkonummi Rangers haluaa yhteistyössä FC Kirkkonummen kanssa kannustaa paikkakuntalaisia liikkumaan ja tutustumaan kotikuntaamme. Järjestämme somekisan, jonka parhaille on luvassa loistavia FCK:n ja Rangersin palkintoja. Kilpailu on avoinna ihan kaikille Kirkkonummella liikkuville. Ohjeet osallistumiseen alla. Jaa viestiä tutuillesi ja ota Kirkkonummi eli Kylät haltuun!

1. Lähde liikkeelle kodistasi
2. Ota kuva, esimerkiksi selfie, jostain hienosta kirkkonummelaisesta kohteesta tai maisemasta. Tämä voi olla esimerkiksi asuinalueesi, urheilukenttä tai järven ranta.
3. Julkaise kuva somessa aihetunnisteella #munkylät. Tägää @fckirkkonummi & @kirkkonummirangers julkaisussa tai storyssa. Huom. yksityisen tilin haltijat Instagramissa: vain tägäys storyssa näkyy tuomaristolle.
4. Kuvaile kuvatekstissä mikä tekee juuri kyseisestä paikasta sinulle tärkeän. Onko sinulla paikasta kenties hyvä tarina, muisto vai onko se muuten vain hieno kohde? #munkylät
5. Kuvien ja kuvatekstien arvostelussa painotetaan hyviä perusteluita, mielikuvitusta ja tunnetta.
6. Osallistu, nauti ja voita mahdollisesti FCK:n tai Rangersin lämmikettä syksyksi!

PALKINNOT:
Kulta: FC Kirkkonummen TAI Rangersin fanihuivi+tupsupipo+juomapullo
Hopea: FC Kirkkonummen TAI Rangersin fanihuivi
Pronssi: FC Kirkkonummen TAI Rangersin tuubihuivi
Kampanja on voimassa koko elokuun ajan.
#munkylät

Sporttista elokuuta kaikille!