Uutiset

Miesten edarin pakka täydentyy, lähtöpuolella Jens Beijar

Viikonloppuna miesten edustusjoukkue vahvistui oman Kylän Jätkillä, kun nimen sopimukseen allekirjoitti nippu tuttuja kavereita. Myös ensikaudella Kylien Jätkissä nähdään Jari Koskinen, Kristian Karijärvi, Niko Merikukka, Santeri Fager-Pintilä sekä Nuutti Hurme

-Hieno homma, että kyseiset kaverit jatkaa meillä. Jokainen täydentää omalla panoksellaan meidän jengiä ja useammalla mainituista pelaajista omat rajat eivät ole todellakaan tulleet vielä vastaan ja uskon, että kehitystä on tulossa varmasti, kommentoi päävalmentaja Fager-Pintilä.

Valmentajan kommentit sopimus pelaajista:

Jari Koskinen, kuten sukunimi velvoittaa niin todellinen Rangers-sydän. Tekee hommat aina viimeisen päälle ja joukkue pelaaja. Haasteellinen kausi takana ja etenkin kevät, mutta Jarin todellinen potentiaali vielä katsomatta. Nuori kaveri, hyvä reenaaja, tekee töitä joukkueelle eli pelaaja jota jokainen varmasti haluaa ja arvostaa.

Kristian Karijärvi, samat sanat pätee häneen kuten koskiseen. On viime kausilla kehittynyt isosti ja tehnyt ja uskonut omaan tekemiseen. Nousi viime kaudella jopa vähän puskista ihan avainrooliin. Tulee olemaan tällä kaudella vielä valmiimpi ja kokonaisvaltaisempi.

Niko Merikukka, viime kesän yllätyskortti miesten edarille. Tiedettiin, että haasteet tulee olemaan fysiikkapuolella ja sitä kehittämällä tulee pärjäämään. Kädet ja silmä riittää. Vuosi enemmän reeniä takana ja nyt paljon valmiimpi tähän kauteen.

Santeri Fager-Pintilä, tuo kokoa,fyysisyyttä ja paljon arjen vaatimaa vaatimustasoa. Monipuolistunut paljon ja edelleen iso potentiaali. Pystyy pelaamaan eri rooleja ja paikkoja, joka valmennuksen silmin tärkeä ja hyvä juttu.

Nuutti Hurme, hieman eri kaliberin äijä verrattuna edellisiin. Erittäin taitava ja nopea jalkainen kaveri. Omaa todella kovan potentiaalin ja itsestä paljon kiinni mihin se kantaa. Oveluutta riittää ja vielä kun vähän kokemusta ja fyysisyyttä saadaan Nuutille lisää niin jälki voi olla todella kovaa.

Jens Beijar siirtyy liigaympyröihin

Lähes koko ikänsä Rangersia edustanut Jens lähtee uusien haasteiden pariin. Iso kiitos Jene kaikesta ja tsemppiä uudelle matkalle.

-Vaikea päätös, mutta itse koin, että olen nyt valmis uusiin haasteisiin. Mahtavia aikoja saanut täällä Kirkkonummella kokea ja haluan kiittää kaikkia pelaajia, taustavoimia ja yleisöä, joka on minunkin urani täällä mahdollistanut. Nyt vähän uusia kuvioita ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, päättää Jene.

Jens Beijarilla uudet tuulet puhaltaa

Vastaa