Uutiset

Miesten edarille kaksi mieluista vahvistusta kauden kynnyksellä

Miesten divarikausi alkaa viikon päästä 19.9. Rangersin edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen on edennyt suunnitelmien mukaan kovalla asenteella harjoitellen. Viimeisien viikkojen aikana mukana on ollut muutama pelaaja tunnustelemassa joukkueen tekemistä ja antamassa näyttöjä. Tällä viikolla sopimuspapereihin nimensä kirjoittivat uudet hankinnat Henry Isoksela ja Niklas Paul.

 

Henry Isoksela on jo entuudestaan useammalle joukkueesta tuttu pelaaja sekä junioriajoilta, että kaukalon ulkopuolelta. ”Kela” on Esport Oilersin kasvatti, joka on myös Westend Indiansissa pelannut SM-sarjoja. Pallolla taitava puolustaja kävi vuoden valloittamassa Saksan salibandykenttiä operoiden siellä piste per peli tahtia. Ulkomaan retken jälkeen Isoksela pelasi kauden SBS Kingissä Etelä-Suomen 2. divaria ja alkavalle kaudelle hän lähtee taistelemaan pelipaikasta Kylien Äijien pakistossa . Ennakkoluulottomasti harjoituksiin tullut Isoksela kommentoi siirtoaan odottavaisin tunnelmin: ”Minulle on ollut erittäin ystävällinen vastaanotto. Erittäin mukavia ja kunnianhimosia jätkiä on joukkue täynnä ja se antaa huomattavasti enemmän motivaatiota. Juniorivuosina on muutaman kerran tullut käytyä tunnelmallisessa pommarissa ja tosipelejä odotan jo innolla!”.

Henry Isoksela tuo oveluutta Rangersin pelaamiseen tulevalla kaudella.

 

 

Toisena värväyksenä nimensä paperiin kirjoitti SB Vaasasta siirtyvä laitahyökkääjä Niklas Paul. Juonikas laituri on ollut joukkuekaverina muutamalle edustusjoukkueen pelaajalle Oilersin vanhemmissa junioreissa. Juniorivuosien jälkeen Paul lähti Pohjanmaalle opiskelujen parissa. Vuodet 2016-2018 Paul vietti legendaarisessa divarijoukkueessa Blue Foxissa pelaten 39 ottelua tehoillen reilun pisteen ottelua kohden. Uusikaarlepyyssä vietyiden kausien jälkeen Paul suuntasi Vaasaan pelaten kaksi seuraavaa kautta SB Vaasassa, jonka jälkeen tie vei tänä kesänä takaisin pääkaupunkiseudulle. 26-vuotias Paulin vahvuuksiksi voidaan lukea oivaltava syöttövalikoima sekä napakka laukaus. ”Nikke” tuumi Kylille siirtymistään seuraavasti: ”Joukkue vaikuttaa oikein mukavalta porukalta. Muutama tuttu kasvo ennestään on helpottanut joukkueeseen sopeutumista. Innolla lähden pelaamaan tulevaa kautta.”

Niklas Paul tuo tulivoimaa Rangersin hyökkäyspelaamiseen.

 

Päävalmentaja Fager-Pintilä on tyytyväinen uusien naamojen sopeutumisesta Rangers-paitaan:

Henry Isoksela

” Kaksi hyvää vahvistusta meille tottakai. Isoksela tuo meille monipuolisuudellaan vaihtoehtoja alakertaan. Loistava pelisilmä ja syöttö valikoima. Vähän Pommarin mäkeä ylös-alas niin tämä kaveri tulee säväyttämään”

Niklas Paul

” Rauhallinen, monipuolinen ja omaa hyvän vedon. Vielä kun pääsee paremmin tutustumaan joukkueeseeen niin tästä kaverista on lupa odottaa paljon. Juuri sellainen kaveri, joka meiltä on hieman puuttunut ”

 

Molemmat uudet kasvot sekä yhden testipelaajan voi nähdä jo tänään kauden kenraaliharjoituksessa kovasti vahvistunutta VSS:ää vastaan väestönsuojassa kello 19:00 eteenpäin.

 

Muistathan, että voit osoittaa tukesi ja varmistaa paikkasi Kylän jätkien otteluissa hankkimalla kausikortin osoitteesta:  https://kirkkonummirangers.fi/tue-kylan-jatkia-kannatus-ja-kausikortit-20-21-nyt-myynnissa/?fbclid=IwAR2sIAAlBpSWR3qQGaVazLR3O7R2khoTuCCJSY70GMS4S5JuRgBQaU8Y_t4

 

Vastaa