”Me ollaan Rangers” Munkkituk ideoi Rangers-räpin ja siitä syntyi myös musavideo

Juuri sopivasti kevään salibandyn ratkaisupelien alla tänään julkaistaan Rangers-räppi ja -musavideo. Räppi on syntyisin kirkkonummelaisen John Bjuggin alias Munkkitukin kynästä. Musavideo on kuvattu, missäpä muualla kuin Pommarissa.

-Rangersilla ei ole ollut tunnusbiisiä. Siitä se lähti ja biisi oli helppo työstää. Kertsi, ”Me ollaan Rangers”, on monille tuttu. Jengi hoilaa sitä illanvietoissa, kertoo Rangers-räpin tekijä John Bjugg.

Räppäripiireissä hänet tunnetaan paremmin nimellä Munkkituk. John on asunut Masalassa yli 15 vuotta. Hän on pelannut sekä lätkää että kaveriporukassa säbää. John on myös valmentanut Rangersin -03 syntyneitä junnuja.

Räppejä Munkkituk on kirjoitellut puolentoista vuoden ajan. –Julkaistuista biiseistä tuli hyvää palautetta. Siitä se lähti.

Rangers-musavideolla esiintyy yhtye Flamas, joka koostuu tuottaja Aaro Koiso-Kanttilasta (LostU), räppäri Christian Korhosesta (Kaviaari) ja räppäri Arttu Määtästä (Kapteeni). Rangers-biisiä on siis ollut tekemässä MunkkiTuk, Flamas ja Saundifaija, räppäri Sebastian Jahn. Videon on kuvannut ja editoinut Elias Ryynänen.

Hauska biisi

-Se on hauska biisi, joka kertoo sekä Rangersista että Kirkkonummesta, esittelee Rangersin valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä.

Rangers-biisi soi kevään ottelutapahtumissa. Se julkaistaan YouTubeen perjantaina 9.3. kello 15 ja Spotifyhin noin viikon kuluttua. Lisäksi biisi löytyy Flamasin kanavalta ja Munkkituk-kanavalta sekä näiden facebook-tileiltä. Linkki löytyy totta kai myös Rangersin sivuilta.

-Toive on, että seuran junnut ja miksei vanhemmatkin pelaajat ottavat biisin omakseen, sanoo Fager-Pintilä.

-Biisi löytyy, kun laittaa hakuun Me ollaan Rangers, vinkkaa John Bjugg.

Liikunnan opinnot kiinnostavat räppäriä

John Bjuggin kynästä syntyy räppejä kiivasta tahtia. –Seuraavan biisi-idea on Corolla. Se kertoo rakkaudesta Toyota Corollaan. Lisäksi kymmenkunta biisiä on jo valmiina odottamassa julkaisua.

John Bjugg ei aio, ainakaan näillä näkymin, antautua musiikkiuralle. Hän valmistautuu Jyväskylän liikunnan pääsykokeisiin.

-Musa on hauska harrastus. Biisejä on mukava tehdä. Se on ykkösprioriteetti.

Uusien biisien ja tunnettavuuden kasvun myötä John toivoo keikkoja. Löytyisiköhän Kirkkonummi-päiviltä esiintymistilaa paikalliselle räppärille?

John Bjugg alias Munkkituk tekee musaa ja lukee liikunnan pääsykokeisiin.

“Me ollaan Rangers”

Kuva ja tekstit: Mikko Karlsson