Koko Rangeri väki Siuntioon!

Kirkkonummi Rangersin 25-vuotisjuhlia vietetään tulevana lauantaina Siuntion Folksam Arenalla. Erikoisjuhlallisuuksien lisäksi illan herkkuna nähdään miesten II-divisioonan etelän ykköslohkon huippukamppailu, kun Rangersin miesten edustusjoukkue saa vastaansa lohkokolmosena keikkuvan LoSBin Lohjalta.

Nousukarsintapaikasta vimmatusti taisteleva LoSB puksuttaa kuuden ottelun voittoputkessa ja janoaa varmasti isoa päänahkaa Siuntiosta. Isojen valojen alla kotijoukkue Rangers tarvitsee kaiken mahdollisen tuen, ja viimeistään LASB-ottelussa nähtiin, että kirkkonummelainen salibandyväki kykenee sitä tarjoamaan.

Viimekautinen ASM-kamppailu Siuntiossa oli jymymenestys. Tehdään yhdessä tästä vielä komeampi tapahtuma!

Osoite: Folksam Arena, Aleksis Kiven tie 7, 02580 Siuntio

Liput: