Kirkkonummi Rangersin A:n sarjakausi alkaa

Kirkkonummi Rangersin A-juniorit aloittavat sarjakautensa kakkosdivarissa lauantaina kotiturnauksella Masalassa. Takana ovat tiukat harjoitusviikot divarikarsintojen jälkeen ja tarkoitus on saada peli kulkemaan heti sarjan alusta.
Joukkueen vastuuvalmentajan Janne Mustosen mukaan divarikarsinnoista saatu positiivinen kokemus joukkueen kyvyistä on näkynyt hyvänä tekemisenä harjoituksissa. Karsinnoissahan tie vei aina finaaliin asti, mutta siellä kokemattomuus kovista peleistä paineen alla tuli näkyviin.
Mustosen mukaan karsintakokemus jää kuitenkin kiitettävälle tasolle: ” Mielestäni karsinnat hitsasivat joukkuetta hyvin yhteen. Saatiin kaksi pitkää bussimatkaa ja hotelliyötä aikaa tutustua toisiimme vielä paremmin. Lisäksi kolme loistavaa peliä ja finaalissa kokemus todella kovasta paikasta”.
Hän myös muistuttaa, että joukkue on erittäin nuori, ” noin puolet on vielä B-ikäisiä ja toinen puoli vasta ensimmäistä kautta A-junnuissa. Joukkueen potentiaali on kuitenkin hyvin tiedossa ja vuoden, kahden päästä katsotaan onko kehitys jatkunut”.
Kilpailu pelipaikoista on myös koko ajan kovaa, mikä osaltaan lisää valmennuksen uskoa hyvän motivaatiotason säilymiseen pitkän talven aikana.
Viikonloppuna alkavaan sarjaan lähdetään kovalla tavoitteella, joka on keväällä taistella divaripaikasta.
Mustosen mukaan luotto joukkueeseen on vahva. “Varsinkaan kauden alussa ei ole varaa menettää pisteitä vaan sata lasissa on lähdettävä kaikkiin peleihin. Uskon että keväällä pelataan vielä pitkään”, päävalmentaja vakuuttaa.