Kirkkonummi Rangers lahjoitti Kirkkonummen kunnan työntekijöille kausikortteja.

Kirkkonummi Rangers lahjoitti tulevalle kaudelle 2021-2022 Kirkkonummen kunnan työntekijöille 10 kausikorttia. Kortit ovat kunnan talon info pisteessä lainattavissa ja kaikkia työntekijöitä on tästä sisäisesti tiedotettu.

-Lahjoitimme jo alkysyksystä yhteistyössä jalkapallo seura FC Kirkkonummen kanssa kirjastolle yhteiskausikortteja 5 kpl, jotka ovat kaikille avoimesti lainattavissa. Tästä on tullut valtavasti positiivista viestiä ja siitä ajatuksena lähestyimme kunnan päättäjiä mitä mieltä he olisivat asiasta jos lahjoittaisimme kunnan työntekijöille vielä omat kausarit (10kpl) . Asia otettiin myönteisesti vastaan ja homma oli sitä myöten aika selvä, kuvailee valmennuspäällikkö Fager-Pintilä

-Tällä kaudella pääsemme vihdoin uuteen hienoon Jokirinteen oppimiskeskuksen tiloihin pelaamaan, jossa on nykypäivän puitteet pelata huippu salibandya. Poikkeukselliset 1,5 vuotta on takana koronan takia. Pientä valoa on nyt näkyvissä koronan suhteen ja toivottavasti yleisö löytää uuteen halliin ja kortit ovat ahkerasti lainassa.

Kirkkonummi Rangersin valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä kävi luovuttamassa kausikortit kuntalaisille.

Kuvat: Kirkkonummen kunta