Kirkkonummi Rangers 07- ja 06-pojat hyvissä  asemissa syksyn sarjapelien jälkeen

Yhteisjoukkueena uuteen kauteen

Koronakevään ja kesän jälkeen Kirkkonummi Rangersin joukkueet Hawks (06-pojat) ja Karhut (07/08-pojat) olivat haastavan tilanteen edessä. Osa avainpelaajista siirtyi etsimään haasteita Espoon puolelle ja molempien joukkueiden rosterit olivat hieman ohuita itsenäiseen toimintaan. Ratkaisuksi löydettiin yhteisjoukkue, jossa ryhmät harjoittelevat yhdessä, mutta osallistuvat erikseen oman ikäluokkansa alueelliseen sarjaan salibandyliiton alaisissa peleissä. Valmentajiksi lupautuivat itsekin pitkän salibandy- ja urheilutaustan omaavat Kim Hiltunen, Jontte Wiberg, Patrik Pekkinen ja Mika Karjalainen.

-Alkukausi meni ryhmäytymisen merkeissä, mutta nyt olemme päässeet hyvään vauhtiin ja treeneissä on kunnon tekemisen meininkiä, toteavat vastuuvalmentajat Kim ja Jontte yhteisjoukkueen tilanteesta tällä hetkellä. 06-pojat aloittivat kilpatason sarjassa ja 07-pojat lähtivät haastajatason sarjaan. Varsinkin 07-poikien tilanne oli vaikea, koska joukkue kärsi lukuisia pelaajamenetyksiä. Onneksi meillä on Rangersissa lupaavia tyttöjunioreita, jotka ovat jeesanneet peleissä… Ja vielä hyvällä menestyksellä, Kim jatkaa kertoen nuoremman ikäluokan tilanteesta. Iso toive kuitenkin on, että saataisiin lisää motivoituneita pelaajia joukkueeseen

Syyskauden sarjapeleissä hienoja suorituksia

Hawks eli 06-pojat aloittivat kauden kilpatasolla, jossa vauhti oli odotetun kova. Haastavissa tilanteissa jouduttiin turvautumaan peleissä Rangers C-tyttöihin, jotka suoriutuivatkin hommasta esimerkillisesti.

-Hawks-joukkueen perusrunko on kokenut ja ihan oman ikäluokkansa kärkeä, joten voittoja peleistä on tietysti lähdetty hakemaan, summaavat Kim ja Jontte. Hawks sijoittui lohkossaan kolmanneksi ja jatkaa eliittisarjaan, joka on korkein alueellinen taso. Varsinkin kilpatason maalivahti mahdollisesti joko 06- tai 05-syntynyt olisi nyt haussa Siirin rinnalle jatkopeleihin, valmennus toteaa yhteiseen ääneen.

Tällä hetkellä Hawksissä on torjunut C-tyttöjen maalivahti Siiri Ratinen, joka kuuluu ikäluokkansa huippuihin, mutta pelien määrä kolmessa joukkueessa (06- ja 07-pojat, sekä C-tytöt) alkaa olla rasittava pitkällä aikavälillä. Karhut eli 07-pojat aloitti syyskauden haastajatasolla, koska joukkueen kokoonpanon tilanne oli sarjan alkaessa hyvin epäselvä. On kuitenkin saatu lisää harrastajia ja tytöt ovat auttaneet turnauksissa, että on saatu täysi joukkue peleihin. Karhujen joukkue on pärjännyt sarjassaan erinomaisesti ja jatkopeleihin siirrytään puhtaalla voittosarakkeella.

-Ehkä joukkueen perustasoon nähden ilmoittauduimme liian alhaiselle sarjatasolle, mutta hyvä näin, koska on saatu kiva fiilis tekemiseen. Ja pelithän kovenevat jatkosarjoissa, joten haastetta kyllä riittää”, kertoo Karhujen valmentaja Patrik Pekkinen joukkueen tunnelmista.

Molemmissa ryhmissä treenataan koronarajoitteiden mukaisesti hyvissä olosuhteissa Kirkkonummen sisäliikuntapaikoissa. Valmennus on laadukasta ja yhteisjoukkueessa on erinomainen henki.

Mukaan toimintaan

-Joukkueessa on tarvetta toiselle maalivahdille erityisesti, mutta muutamaa tavoitteellista pelimiestä haetaan. Jos haet haastetta itsellesi voisiko Rangers olla sinun vaihtoehtosi? Pystymme tarjoamaan hyvät olosuhteet, laadukkaan valmennuksen sekä aidon ja ainutlaatuisen Rangers-joukkuehengen,  kertoo seuran valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä.

Sebastian Fager-Pintilä

valmennuspaallikko@kirkkonummirangers.fi