Kirkkonummen alakoulujenvälinen säbämestaruus ratkottiin Lähitapiola Sport Centerissä 2.10

Kirkkonummi Rangers, Kirkkonummen Liikuntatoimi ja Varuboden-Osla järjestivät 2.10 Lähitapiola Sport Centerissä Kirkkonummen alakoulujen välisen säbäturnauksen. Turnaus sai innokkaan osanoton, ja paikalla olikin yli 20 joukkuetta eri puolilta Kirkkonummea. Paikalla oli tyttöjä ja poikia 1. luokalta 6. luokalle.

Pelit pelattiin pienellä n. 12x20m kentällä ja maaleina käytettiin pieniä harjoitusmaaleja. Kentällä sai olla 3 kenttäpelaajaa molemmista joukkueista, mutta pelaajia sai vaihtaa vapaasti ottelun ajan. Peliaika oli 12 minuuttia. Otteluiden välissä toisella kentällä harjoittelemaan tarkkuusvetoja ja lämäreitä tutkaan.

Tärkeintä oli kuitenkin itse pelit. Kovin taistelu oli 5-6. luokkien poikien ja 5-6. luokkien tyttöjen luokissa, jossa ratkaistiin Kirkkonummen säbämestaruus. Jo alkusarjojen peleissä oli tunnelma tapissa, ja omien kannustus raikui. Pienellä kentällä tilanteet vaihtuivat nopeasti, ja usean maalinkin etumatka saattoi kääntyä nopeasti tappioasemaan. Jatkopeleihin pääsystä käytiin tiukka taistelu.

Tyttöjen sarjan neljän kärki oli lopulta Nissniku 6 tytöt, Nissniku 5-6, Kantvik 5X ja Kartanonrannan koulun 6AB. Kartanonrannan koulu vei finaalin Kantvikin 5X:ää vastaan lopulta todella tiukan ottelun päätteeksi 3-2. Poikien sarjassa lohkot oli jaettu viidesluokkaisiin ja kuudesluokkalaisiin. Viidesluokkalaisten lohkon voitti Masalan 5A ja kuudesluokkalaisten lohkon Kartanonrannan koulun 6AB.  Poikien neljä parasta olivat Masalan 5A:n ja Kartanonrannan koulun 6AB:n lisäksi Kantvikin 5X ja Nissnikun 6P K. Tiukan finaalin Kantvikin 5X:n ja Nissnikun 6P K:n välillä vei lopulta Nissnikun 6P K maalein 5-3.

Tunnelma LT:llä oli tapissa koko neljän tunnin turnauksen ajan ja kentällä koettiin tiukkoja tilanteita, hienoja onnistumisia ja karvaita pettymyksiä. Välillä tuomarit saivat kuulla protestejakin joukkueilta. Lopulta päivä kuitenkin päättyi hienoissa tunnelmissa ja liikunnan riemu oli nähtävissä kaikkien osallistujien naamoilta!