Uutiset

Karhut pelasivat hienosti HFC 2018 -turnauksessa E2-pojat 07–08

Huhhuh, olipahan turnaus!

Perjantaina 5.1. Hakaniemen Arena Centerissä kävi aikamoinen kuhina. Karhuilla oli alkamassa oman ikäluokkansa ottelu latvialaista Valmieraa vastaan.

Pojat aloittivat vahvasti ja siirtyivät 0–1 johtoon. Kaveri tuli tasoihin 1–1, menivät johtoon 2–1, Karhut tömistelivät tasoihin, 3–2 heille, 4–2. Tässä tapahtui se mitä oli odotettukin, yhtään siimaa ei anneta, tämä kun ei ole pilkkikisa. Karhut kavensivat 4–3 ja tulivat tasoihin 4–4, mutta kaveri pääsi kiusaamaan 5–4. Karhut eivät luovuta pisteitään helpolla, 5–5 – sitten se pelikello! Valmiera pääsi vielä tuikkaamaan maalin vain 20 sekuntia ennen summeria! Heille 6–5 voitto.

Lauantaina Karhuilla olikin sitten omanlainen päivänsä. Hienot voitot 3–6 EräViikingeistä ja 1–7 Pantherseista!

Sunnuntaiaamuna iski hurja Hallstan ruotsalaisklaani antoi 7–3 Karhuille kuonoon, se kyllä vähän kirpaisi. Eikun seuraavaan peliin!

Aina pelin kulku on jännittävää, mutta että rankkareihin asti…
Luottamuksen arvoista touhua!

Karhut pääsivät pelaamaan sijoista 5. ja 6. voittamalla arkkivihollisensa LaPa:n 2–3 rankkareilla.

Viimevuotinen 5. sija oli tarjolla vielä viimeisille minuuteille asti Huntersia vastaan, mutta niin kävi, että hiukan jo talviuninen Karhusakki taipui niukasti 3–2 tappioon.

Vaan miten kävi sarjan loppuottelussa? Ruotsalaisjoukkue, jolle Karhut hävisivät 7–3, pöllytti latvialaista Valmieraa (Karhuja vastaan 6–5) tylysti 1–12! Karhujengi on siis kova luu purtavaksi kenelle vaan, kyllä ne niin hyvin pelaavat!

HFC2018 – Karhut 07–08 – sijoitus 6/22!

🐻❤🐻❤🐻❤🐻❤🐻❤🐻❤🐻❤🐻❤🐻❤🐻❤🐻

Vastaa