Iso Rangers-sydän nukkui pois 16.12.2019

Maanantai 16.12.2019 toi suru-uutisen. Rolf Dahlgren nukkui pois 69-vuotiaana, sairauden uuvuttamana.

Menetimme todellisen Rangers-sydämen ja valtavan palan Rangers-historiaa. Rolf seurasi läheltä salibandyn kehitystä ja oli 1990-luvun alussa tukemassa poikiensa – Bengt Dahlgrenin ja Peter Dahlgrenin – ideaa oman salibandyseuran perustamisesta Kirkkonummelle. Seuran perustamisesta lähtien Rolf oli mukana nostamassa Rangersia alimmalta tasolta valtakunnalliselle pääsarjatasolle, ja oli aivan viime vuosiin saakka tukemassa seuramme Kirkkonummi Rangersin kasvua yhdeksi salibandyn suurseuroista.

Rolf oli erittäin pidetty ja aina luotettava tuki, käytännön järjestelijä ja huoltaja vertaansa vailla. Rolf sai kokea huippusalibandya ihan läheltä – alkuaikojen Rangers -edarissa ja myöhemmin Rangers Originalsissa, jonka mukana hän voitti useita SM-mitaleita; kirkkaimpana Suomen mestaruus M40 –sarjassa vuonna 2012.

Salibandy oli – ja on – kiinteä osa hänen ja hänen perheensä elämää. Otteluissa Rolf eli täysillä mukana. Voittoa haettiin, olipa Rolf sitten vaihtopenkin takana tai katsomossa kannustamassa. Voiton ja tappionkin hetkillä hän osasi kuitenkin upealla elämänasenteellaan ja huumorillaan asettaa asiat tärkeysjärjestykseen, ja siten tukea perhettään ja poikiaan ja lasten lapsiaan sekä muita, että elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita kuin salibandy tai kilpaurheilu.

Aina iloinen, pilke silmäkulmassa ja Rangers-lippis päässä. Tuttu näky Pommarissa on poissa. Kirkkonummi Rangers jää kaipaamaan isoa Rangers-sydäntä.