Ilmoittautuminen Rangersin Syyslomaleirille alkanut

KIRKKONUMMI RANGERSIN SYYSLOMALEIRI 2019

14.-18.10.2019 Masala, LähiTapiola Sport Center

Tervetuloa Kirkkonummi Rangersin suositulle liikunnalliselle syyslomaleirille, johon voivat osallistua  niin rangerslaiset kuin seuratoimintamme ulkopuoliset lapset. Leiri on tarkoitettu kaikille vuosina 2007-2012  syntyneille tytöille ja pojille.Leirillä  liikutaan yhdessä monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin, hyödyntäen Masalan LähiTapiola Sport Centerin loistavia tiloja ja lähialueita. Leiripäiviin sisältyy mm. monipuolisesti pallopelejä ja leikkejä, temppuradalla temppuilua, leikkimieliset Rangers -olympialaiset, keilausta ja erilaista ulkoliikuntaa. Leirin ohjelmassa otetaan huomioon lasten omia toiveita ja kiinnostuksen kohteita.
Leirin  ohjattu ohjelma on päivittäin klo 9.00-16.00 ja valvonta klo 8.00-17.00 välisenä aikana.
LEIRIN HINTA:
150€ /Viikko. Leiriviikosta saa perhealennusta seuraavasti: ensimmäinen osallistuja maksaa koko leirin hinnan ja seuraavat saman perheen osallistujat saavat 20€ alennuksen leirin hinnasta.Leirin hintaan sisältyy ohjelman lisäksi päivittäin lämmin lounas, välipala sekä vakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset leirille:

www.kirkkonummirangers.myclub.fi Ilmoittautuminen päättyy 27.9.2019.Leiri toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 12. Leiripaikan peruutus tulee tapahtua laskun eräpäivään 11.10.2019 mennessä sähköpostitse : maiju.behm@kirkkonummirangers.fi. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden leirimaksun. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennen leirin alkua sähköpostitse leirikirje, jossa lisätietoa leiristä sekä ilmoittautumisen yhteydessä lasku. Leirille  otetaan max 30 lasta.

Leiriä koskevat tiedustelut:Maiju Behm /Kirkkonummi Rangers 0400 217711

maiju.behm@kirkkonummirangers.fi