Uutiset

GoGolf aloittaa yhteistyön Kirkkonummi Rangersin kanssa!

Kirkkonummi Rangers sai merkittävän yhteistyökumppanin matkaansa mukaan, kun GoGolf allekirjoitti tänään tiistaina Rangersin kanssa yhteistyösopimuksen.

GoGolf on Golfmedian ohella paikallisella golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja toimialan merkittävä innovatiivinen uudistaja. GoGolf-konserniin kuuluvat media- ja verkkokauppa GoGolf, Golf Sky -välineketju, sisä– ja ulkoharjoittelukeskuksia sekä useita golfkenttiä, joista mainittakoon paikalliset Kurk Golf sekä Peuramaa Golf. GoGolfilla on jo yli 40 000 jäsentä, joille yritys tarjoaa erilaisia rahanarvoisia jäsenetuja. Yritykseen pääsee tutustumaan enemmän ja tarkemmin osoitteesta: https://www.gogolf.fi/

”Mailapeleillä on vahva jalansija Kirkkonummella ja myös golfkenttiä on ennätysmäärä. GoGolf haluaa olla mukana rakentamassa vahvaa paikallista yhteisöä liikunnan ympärille, joten olemme erittäin innoissamme tulevasta yhteistyöstä.” Kertoo liiketoimintajohtaja Mikael Hästbacka GoGolf Finlandista.

Luonnollisesti myös Kirkkonummi Rangersissa ollaan innoissaan alkavasta yhteistyöstä. Seuran puheenjohtaja Jari Kallio kommentoi asiaa:

“Upeata päästä tekemään lajien välistä yhteistyötä GoGolf kanssa. Kummassakin lajissa on nykyään innokkaita harrastajia vauvasta vaariin ja kynnys aloittaa harrastus onkin matala. Seurana pystymme tarjoamaan GoGolf:lle hyvin paikallista näkyvyyttä ja toivottavasti moni seuraajamme lähtee myös kokeilemaan Golf:n haasteita. Hienoa että GoGolf näkee meidät hyvänä paikallisena yhteistyökumppanina.”

Haluaisiko paikallinen tai lähialueen yrityksesi Kirkkonummi Rangersin matkaan? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai sosiaalisen median kanavien kautta, niin mietimme mielellämme kaikkia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja.

Vastaa