Uutiset

Edarille viikonloppuna voitto ja tappio

La 7.12 Koovee-Rangers 4-5 JA

Edari kävi hakemassa tampereelta maukkaan jatkoaika voiton, kun sarjan kärkikastiin laskettu Koovee taipui luvuin 4-5. Itse ottelu oli miesten paras ja ehjin esitys tällä kaudella.

-Pelattiin kyllä hyvä peli ja tuntui todella oudolta, että oltiin vielä vikaan erään mennessä 2-4 tappiolla. Luotiin todella paljon laadukkaita maalipaikkoja. Vastustaja teki taas meidän muutamasta virheestä kovalla prosentilla. Hieno nousu meiltä ja antoi taas vähän uskoa hieman vaikeaan syksyyn, summaa ottelun yksi isoista hahmoista (2+1) Emil Vehanen.

Tilastot:

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/koovee-rangers/4927/5732

 

8.12 Rangers-Liminka 5-7

Ottelun lähtökohtana oli, että Rangers oli hakenut lauantaina ison voiton Tampereelta ja vastaavasti Liminka oli yllättäen hävinnyt Helsingissä Eräviikingit Akatemialle. Tämä näkyi vierasjoukkueen otteissa sisuuntumisena ja vierasjoukkue vei peliä lähes alusta loppuun.

-Vaikka numerot suht tasaiset olivatkin niin ei meillä tänään kyllä ollut palaa voittaa. Tai oli, mutta kyllä me oltiin jotenkin vielä eilisessä hyvässä pelissä liikaa kiinni ja sitä myöten halukkaampi joukkue voitti tänään. Hyvä opetus ja vaikka pyrittiin tekee asiat hyvin ja huolella ei saatu jostain syystä missään vaiheessa omaa peliä käyntiin. Tästä toki kunnia myös hyvälle vastustajalle. Erittäin fyysinen ja energinen joukkue ja loistava maalivahti hoiti vielä ne tarvittavat torjunnat, pohdiskelee joukkueen kapteeni Tapio Sarkkinen.

Tilastot:

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/rangers-lnm/4929/5732

Kyän Jätkät Suomen Cupissa jo kahdeksan parhaan joukossa

Ensi maanantaina 16.12 nähdäänkin sitten todellinen huippu ottelu, kun liiga seura TPS astelee pommariin ja marssittaa mm. kolme maailmanmestariaan (Lauri Stenfors, Mikko Hautaniemi sekä Miko Kailiala) kirkkonummelaisten säbäyleisön iloksi. Panoksena välierä paikka ja vain voittaja muistetaan.

Tervetuloa!

Vastaa