Uutiset

E-Tytöt aloittivat kevät kauden voitokkaana Myllypurosta tuliaisena täydet 4 pistettä!

E-tytöt aloitti kevät kauden alemmassa haastajasarjassa ja tänään tytöt tulivat otteluun nälkäisinä. Ensimmäinen ottelu sai vielä salama alun, kun Rangers avasi maalitilin kun ottelua oli pelattu vasta 58 sekuntia. Tämän perään Annika jatkoi loistavasti tekemällä maalin ajassa vain minuuttia myöhemmin. Tämä herätti koko joukkueen, joka taisteli hienosti jokaisesta pallosta. Onnistumisia tuli ottelussa vielä lisää, ja hienosti usealle eri pelaajalle. Otteluiden välissä tytöt aivan puhkuivat energiaa.

Toiseen otteluun PSS:ää vastaan tytöt tulivat myös nälkäisinä. Alun vastoinkäymiset, kuten PSS:n avausmaali ajassa 1.17 ja Linnealle tuomittu jäähy ei masentanut tyttöjä, vaan Aino toi Rangersit hienosti tasoihin alivoimamaalilla! PSS pääsi vielä uudestaan johtoon toisen erän alussa, mutta Linnea näytti että hänelle heppoisesti tuomittu jäähy ei harmittanut tekemällä hienon hattutempun toisessa erässä. Viimeisessä erässä PSS pääsi vielä muutaman nukahduksen jälkeen maalin päähän. Tytöt olivat kuitenkin selvästi päättäneet voittaa, ja viimeistelivät lukemiksi hienot 4-7.

Näki, että vaikean syyskauden jälkeen tytöt ansaitsivat voiton, ja kotiin lähtiessä hymy oli herkässä. Tytöt saivat vielä sponsori ASTQ:lta voittojätsit, joilla jaksoi kotimatkan.

Vastaa