Uutiset

Arvaa maalintekijä ja voita palkinto! Kuka iskee kauden avausmaalin?

Kuka iskee Rangersin Divari-kauden ensimmäisen maalin? Mihin aikaan pelikello pysähtyy, kun maali syntyy? Osallistu avausmaalikisaan ja voita maalintekijän nimikirjoituksella varustettu ainutlaatuinen fanipaita sekä Oxdog-mailakassi.

 

Kirkkonummi Rangersin Divari-kausi käynnistyy lauantaina 22.9. Pommarissa vastaan tulee FBC Turku ja ottelu alkaa kello 18.30.

Kuka käynnistää maalikarkelot Divarissa? Onko se viime kauden pistepörssin kärki Samuli Alaluusua? Vai aina juonikas maalintekijä Teppo Salo? Tai kenties joukkueen kuopus Samu Andersson? Ehkä hanakasti nouseva puolustaja Emil Vehanen? Vai kuka?

Arvaa kauden avausmaalin tekijä ja maalin syntyaika. Voit voittaa fanipaidan ja mailakassin.

Jos maalintekijän oikein arvanneita on useampia, voittaja on ajan lähimmäksi arvannut. Mikäli maalin tekijän ja syntyajan oikein arvanneita on useampia, arvotaan voittaja näiden kesken.

Mukaan avausmaalikisaan pääsee Rangersin sivuilla

Avausmaalin tekijä luovuttaa palkinnon oikein arvanneelle Rangersin kauden toisen kotiottelun ensimmäisen jakson jälkeisellä tauolla. Ottelu pelataan lauantaina 29.9. kello 18.30 alkaen ja vastaan tulee Pommarissa Tikkurilan Tiikerit.

Lähde mukaan avausmaalikisaan ja kannustamaan Rangersia Divarissa!

4 Comments

Vastaa